SATILIK 1990 NİSSAN PATROL 2.8 TURBO DİZEL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,863

Etiketler

Ynt: SATILIK 1990 NİSSAN PATROL 2.8 TURBO DİZEL

Çanakkale ye gidecek alan kişi avcı,aile içi hurda araç toplama meraklılarıyla dolu,böyle kupon araçlar başkalarına nasip oluyor malesef.

yazık gercekten de su araca nasip işte yapacak bişey yok keske burdan birisi alsaydıda revizyon yapsaydı
umarım bizede böyle temiz araclar denk gelir 1-2 seneye :-\ ::smiley: :(

Alana hayırlı olsun.
İnanın her siteye girişimde baktığım sayfaydı. Ama bazen nasip olmuyor diyelim gerçekten son derece sıkışık zamanıma geldi. Yoksa çok istemiştim.

aslanaybars' Alıntı:
umarım bizede böyle temiz araclar denk gelir 1-2 seneye :-\ ::smiley: :(
Sana kesinlikle katılıyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin. ;) İnşallah daha güzelleri sana ve bize de düşer ::smiley:

çanakkaleden tüm arkadaşlara selamlar, patrolüm le dün gece saat 2 sularında rahat bir yolculukla çanakkaleye ulaştım.hasan beye buradan ilgisi konukseverliği ve verdiği bilgiler için çok teşekkür ederim.şimdiye kadar okuyarak takip ettiğim forumda bundan sonra güzel dostlar kazanabilmek isterim..aracı mı güzel bir şekilde revize edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.görüşmek üzere

hayırlı olsun inanın alan arkadaş adına kendim almışcasına sevindim. iyi günlerde kullanın...

Hayırlı olsun. Bu güzel aracın yeni resim ve görüntülerini de sizden bekliyoruz, siteyi bundan mahrum bırakmayın :smiley:

Araca bakılırken bende tesadüfen oradaydım,gerçekten diri ve orjinal bir araç alan arkadaşa hayırlı olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR