Yavuz 3.kol vincin kumandası .... Şanzumana bağlantılı vinci öne veya arkaya hareket ettirmek için ...basit bir kilit yapmışlar onu açıp kumandayı kullanabiliyorsun...
selamlar
çift kabinle hiç yoktan ufak tefek malzeme atabiliyorsun büyük malzeme büyük arabayla gidiyor ama ufak tefek şeyleri atmak için iyi yani 5-10 torba çimento 2-3 torba mermer yapıştırıcı vs. bunların hepsi tozlu şeyler çok fazla batırıyor ortalığı...
2 torba çimento atsam toz toprak olur sonra suylamı yıkacağım ;D
çift kabinle hiç yoktan ufak tefek malzeme atabiliyorsun büyük malzeme büyük arabayla gidiyor ama ufak tefek şeyleri atmak için iyi yani 5-10 torba çimento 2-3 torba mermer yapıştırıcı vs. bunların hepsi tozlu şeyler çok fazla batırıyor ortalığı...
2 torba çimento atsam toz toprak olur sonra suylamı yıkacağım ;D
Doğrudan söyleyemeyeceğim ama şu sayfaya bir bakın
http://www.marks4wd.com/products/gearmaster/Nissan-GQ-GU-extra-low-tc-gears.htm
Birde şöyle bir bilgi var "Check the build plate on the drivers side top of firewall.... Next to 'axle' it will say...xxxx39 or xxxx41 etc.. this is the diff ratio... 3.9:1 or 4.1:1 etc"
Hala uygulamayı yapabilecek birini bulamadım.Tam birine inanmıştım, haber bekliyordum ama o bana inanmamış olacak ki geri dönmedi... :-\
Rastgele tavsiye olmaksızın birine de teslim etmek istemiyorum makineyi... Bakalım bayramdan önceki hafta şartları zorlayacağım.
Hala uygulamayı yapabilecek birini bulamadım.Tam birine inanmıştım, haber bekliyordum ama o bana inanmamış olacak ki geri dönmedi... :-\
Rastgele tavsiye olmaksızın birine de teslim etmek istemiyorum makineyi... Bakalım bayramdan önceki hafta şartları zorlayacağım.