Satılık 1992 Suzuki Vitara JLX

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkerkul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,426

ilkerkul

Kamp I
Yer
İSTANBUL
Web
www.ilkerkul.com
Yaklaşık 5 ay önce ilk sahibinden alınmıştır. Benden önce hiç araziye girmemiştir. Ben de off-road yapmadım. Sadece doğa fotoğrafı çekimi için araziye girilmiş ve araç hiç zorlanmamıştır.

İstediğim fiyat 16.250 TL'dir...

Araçta yaptığım değişiklikler

- 4 lastik BF Goodrich AT 10.000 km yapıldı

- Kartel koruyucu takıldı

- Get ile yükseltme yapıldı

- Tavan sepeti, çalışma lambaları ve Hella sis farları takıldı

- Park sensörü takıldı

- Alındığı hafta debriyaj baskı balata seti değiştirildi

- Radyatör değiştirildi

- Fren disk ve balatalar değiştirildi

- Bostancı 2A servisinde BRC sıralı sistem gaz dönüşümü yapıldı

- Işıklı klinometre takıldı

- Uzaktan kumandalı JVC CD çalar takıldı

- Uzaktan kumandalı alarm takıldı

- Muayenesi 5 ay önce yapıldı

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_8134.jpg

IMG_8137.jpg

IMG_8138.jpg

IMG_8146.jpg

IMG_8156.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık 1992 Suzuki Vitara JLX

Aracı satın aldığımda aşağıdaki gibiydi.
Hiç araziye çıkılmamış ve binek araba gibi kullanılmıştı...

Bu arada resimlerde görülen Michelin kış lastikleri hala muhafaza ediliyor. İstenirse o lastikler de verilecektir.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

big_18656741drm.jpg

big_18656741opv.jpg

big_18656741u4d.jpg

big_186567414gm.jpg

Bu fotoğraflar da aracı arazide en fazla zorladığım ve çamura soktuğum günden.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_7114.jpg

IMG_7117 gezen.jpg

IMG_7118 gezen.jpg

IMG_7120 gezen.jpg

IMG_7122 gezen.jpg

arwin' Alıntı:
Çok bakımlı ve temizbir araç .. umarım değerine ve değerini bilene gider..

Çok teşekkürler Ahmet Bey.
Gerçekten çok üzülerek ve istemeden satıyorum. Ancak şartlar bunu gerektiriyor.
Dediğiniz gibi umarım değerini bilen birine gider..
Selamlar.

"Bu arada resimlerde görülen Michelin kış lastikleri hala muhafaza ediliyor. İstenirse o lastikler de verilecektir."
diye bir açıklamam vardı ama özelden gelen mesaj ile tam olarak anlatamadığımı düşünüyorum. Bu lastikler bedelsiz verilecektir. Herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

merhaba
öncelikle hayırlı satışlar.
resimlere bakarken dikkat ettim de aracın sizin gibi resim çekmeye meraklı birisine ait olduğu belli. çünkü araca ait resimler çok güzel çekilmiş. yani açılar çok güzel ayarlanmış. böyle birisi eminim ki aracına da çok iyi bakar. umarım en kısa zamanda satılır.

maliarslan' Alıntı:
merhaba
öncelikle hayırlı satışlar.
resimlere bakarken dikkat ettim de aracın sizin gibi resim çekmeye meraklı birisine ait olduğu belli. çünkü araca ait resimler çok güzel çekilmiş. yani açılar çok güzel ayarlanmış. böyle birisi eminim ki aracına da çok iyi bakar. umarım en kısa zamanda satılır.

:smiley:
Biraz fazla iyi baktım sanırım. Kopamıyorum şimdi. Yarın bir arkadaşımız geliyor almaya. Neredeyse vazgeçsin diye dua edeceğim...:(
Bu kaçıncı arabam ama hiçbirinde böyle şeyler hissetmemiştim....:smiley:

Tertemiz pırıl pırıl bir araç..
Hayırlı satışlar İlker bey..

ilkerkul' Alıntı:
:smiley:
Biraz fazla iyi baktım sanırım. Kopamıyorum şimdi. Yarın bir arkadaşımız geliyor almaya. Neredeyse vazgeçsin diye dua edeceğim...:(
Bu kaçıncı arabam ama hiçbirinde böyle şeyler hissetmemiştim....:smiley:

merhaba
haklısınız. insan arabaya alışınca kopmak zor oluyor. babamın arabası 2 ay bende kaldı. şimdi gitti. 2 ay kalmasına rağmen çok alışmıştım. neyse Allah gönlünüze göre versin.
laf aramızda arabanızda gerçekten çok temiz. suzukiler çok hoşuma gidiyor. gerek ekonomisiyle, gerekse sağlamlığıyle çok verimli bir araç. mesleğe yeni başladığım için şu an alamam ama bi kaç sene içinde ben de bu tarz bir araç almayı düşünüyorum. bu arada aracın yakıt tüketimi konusunda biraz bilgi verebilir misiniz?

maliarslan' Alıntı:
merhaba
haklısınız. insan arabaya alışınca kopmak zor oluyor. babamın arabası 2 ay bende kaldı. şimdi gitti. 2 ay kalmasına rağmen çok alışmıştım. neyse Allah gönlünüze göre versin.
laf aramızda arabanızda gerçekten çok temiz. suzukiler çok hoşuma gidiyor. gerek ekonomisiyle, gerekse sağlamlığıyle çok verimli bir araç. mesleğe yeni başladığım için şu an alamam ama bi kaç sene içinde ben de bu tarz bir araç almayı düşünüyorum. bu arada aracın yakıt tüketimi konusunda biraz bilgi verebilir misiniz?

:(
Az önce vedalaştım aracımla. Hiç içim bu kadar buruk olmamıştı bir araç satarken...:( Alan arkadaşa hayırlı olsun diyorum. Umarım bol çamurlu ve güzel günlerde kullanır..
Araç kilometrede 250 - 270 KRŞ arası yakıyor. Dört çeker devreye girdiği zaman sarfiyat biraz artıyor tabi ki. Off-road yapmadığım kısa süreli dört çekeri kullandığım için tam sarfiyatını bilmiyorum arazide. Ancak şunu belirteyim ki bir daha arazi aracı alırsam kesinlikle şaşmayacağım bir model. Hem sağlamlığı hem arazi performansı hem de yedek parça avantajı önemli bir seçim önceliği sağlıyor.

Hepinize çok teşekkürler.
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR