Ynt: Satılık - 1994 Model Suzuki Vitara
94 modellerde abs yoktur ama klima vargaranti24' Alıntı:araçta klima abs varmı?

94 modellerde abs yoktur ama klima vargaranti24' Alıntı:araçta klima abs varmı?
ARACLA İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYRULUR ARACI SATMAKTAN VAZGECTİM ARACI YÜKSELMEYE OFFROAD HAZILIGINA GECTİM İSTEYEN YAPILDIKTAN SONRA HOŞUNA GİDERSE O ŞEKİL SATACAGIM OZAMAN FİYAT KONUŞURUZ SAYGILAR NOT: ARACIN ORJİNAL LASTİK VE JANTLARI SATILIKTIR ŞUAN ÜSTÜNDE OLAN LASTİK VE JANTLARI İLGİLENEN VARSA 600 LİRAYA BIRAKACAGIM ....GERCEKTEN SIFIR AYARINDA JANT LASTİKLERDİR...smaile' Alıntı:94 modellerde abs yoktur ama klima var
smaile' Alıntı:ARACLA İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYRULUR ARACI SATMAKTAN VAZGECTİM ARACI YÜKSELMEYE OFFROAD HAZILIGINA GECTİM İSTEYEN YAPILDIKTAN SONRA HOŞUNA GİDERSE O ŞEKİL SATACAGIM OZAMAN FİYAT KONUŞURUZ SAYGILAR NOT: ARACIN ORJİNAL LASTİK VE JANTLARI SATILIKTIR ŞUAN ÜSTÜNDE OLAN LASTİK VE JANTLARI İLGİLENEN VARSA 600 LİRAYA BIRAKACAGIM ....GERCEKTEN SIFIR AYARINDA JANT LASTİKLERDİR...
smaile' Alıntı:ARACLA İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYRULUR ARACI SATMAKTAN VAZGECTİM ARACI YÜKSELMEYE OFFROAD HAZILIGINA GECTİM İSTEYEN YAPILDIKTAN SONRA HOŞUNA GİDERSE O ŞEKİL SATACAGIM OZAMAN FİYAT KONUŞURUZ SAYGILAR NOT: ARACIN ORJİNAL LASTİK VE JANTLARI SATILIKTIR ŞUAN ÜSTÜNDE OLAN LASTİK VE JANTLARI İLGİLENEN VARSA 600 LİRAYA BIRAKACAGIM ....GERCEKTEN SIFIR AYARINDA JANT LASTİKLERDİR...
TurboFurkan' Alıntı:Alpay bey merhaba,
Lastiklerin ölçüsü ve tarihini öğrenebilir miyim?
[/q
uote]bridgestone dueller a/t p235/75r/15 105s tarih bilgisi yok şuan ögrenip dönecem
tarik01' Alıntı:alpay bey bugünkü konuşmadan sonra almaya karar vermiştim ama vazgeçtiyseniz ne yapalım artık... başka suzukilere artık ... bakalım yeni hali nasıl olacak resimlerinizi bekleriz....
[/quot hayırlısı tarık bey genede bu haliyle alırsanız size satabilirim ama kesin olacak ise bu gün içerisinde ararsanız kesinleştirirsek daha başlamadıgım yükseltmelere girmeyecegim bu haliyle verecegim ..telefonunuzu bekliyorum saygılar
TARIK BEY SİZ ALMAYA KESİN GÖZÜYLE BAKACAKSANIZ BUYRUN TELEFON ACIN KONUŞALIM SİZLE AMA KESİN İSENİZ BEN ARACI YÜKSELTMEYE HAFTA SONU BAŞLAYACAGIM BU HALİYLE VEREBİLİRİM KONUŞTUGUMUZ GİBİ AMA CİDDİ İSENİZ SAYGILAR BU GÜN İÇERİSİNDE ARARSANIZ KARARA VARABİLİRİZtarik01' Alıntı:alpay bey bugünkü konuşmadan sonra almaya karar vermiştim ama vazgeçtiyseniz ne yapalım artık... başka suzukilere artık ... bakalım yeni hali nasıl olacak resimlerinizi bekleriz....
TurboFurkan' Alıntı:Alpay bey merhaba,
Lastiklerin ölçüsü ve tarihini öğrenebilir miyim?
[/qu
ote
235 / 75 / 15
AN VİTARADA TAKILI ÖLÇÜLERİ ŞU
smaile' Alıntı:TARIK BEY SİZ ALMAYA KESİN GÖZÜYLE BAKACAKSANIZ BUYRUN TELEFON ACIN KONUŞALIM SİZLE AMA KESİN İSENİZ BEN ARACI YÜKSELTMEYE HAFTA SONU BAŞLAYACAGIM BU HALİYLE VEREBİLİRİM KONUŞTUGUMUZ GİBİ AMA CİDDİ İSENİZ SAYGILAR BU GÜN İÇERİSİNDE ARARSANIZ KARARA VARABİLİRİZ
aracın jant ve lastikleri 500 tl ye düşmüştür pazarlıksız son fiyatsmaile' Alıntı:ARACLA İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYRULUR ARACI SATMAKTAN VAZGECTİM ARACI YÜKSELMEYE OFFROAD HAZILIGINA GECTİM İSTEYEN YAPILDIKTAN SONRA HOŞUNA GİDERSE O ŞEKİL SATACAGIM OZAMAN FİYAT KONUŞURUZ SAYGILAR NOT: ARACIN ORJİNAL LASTİK VE JANTLARI SATILIKTIR ŞUAN ÜSTÜNDE OLAN LASTİK VE JANTLARI İLGİLENEN VARSA 600 LİRAYA BIRAKACAGIM ....GERCEKTEN SIFIR AYARINDA JANT LASTİKLERDİR...