Satılık 1997 Model Disco I SE OTOMATİK 300 TDI Motor

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Macera Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,589

Macera

Ana Kamp
Mesajlar
64
Tepkime Puanı
0
Yer
İstanbul
Merhabalar , Aracım

1997 Model Disco I SE OTOMATİK 300 TDI Motor olup,

310.000 KM - Motor rektifiye 300.000 KM yapılmıştır

25.000 TL

Ufuk Şenol 0 530 567 58 84

100_2593.jpg
 

Etiketler


Ynt: Satılık 1997 Model Disco I SE OTOMATİK 300 TDI Motor

2001 model 2,5 v6 freelander ile takas düşünürmüsünüz.eğer düşünürseniz aracın fotolarını yollarım.tşk.
 




Ynt: Satılık 1997 Model Disco I SE OTOMATİK 300 TDI Motor

PrometheusTR' Alıntı:
bunun motoru defender ile aynı mı oluyordu?

300Tdi motor Defender'da da kullanılmıştır. Bunun dışında Disco I'de kullanılan 200Tdi ve 3.5 V8 motorları da Defender'da görmek mümkün.
 

Ynt: Satılık 1997 Model Disco I SE OTOMATİK 300 TDI Motor

nkurtkaya' Alıntı:
300Tdi motor Defender'da da kullanılmıştır. Bunun dışında Disco I'de kullanılan 200Tdi ve 3.5 V8 motorları da Defender'da görmek mümkün.

disco I de kullanılan 3.5 V8 EFI sistem ve hotwire ateşleme sistemine sahiptir.

defender da kullanılan 3.5 V8 ise çift bare karbüratöre sahiptir.

bunun dışında blok olarak aynıdır ve motor numaralarına beygir gücü değişmektedir ve 3 farklı seçenek vardır
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Mesajlar
1,531,244
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst