Satılık 2001 Model Full Off Road Donanımlı Vitara 1.6 16V

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erenatac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,858
Ynt: Satılık 2001 Model Full Off Road Donanımlı Vitara 1.6 16V

Çoookkk teşekkürler...Güzelime kavuşmak için sabırsızlanıyorum..Emin olun gözüm gibi bakacağım. Kasımdan sonra kendisini dağlarda görürsünüz zaten:smiley:)))))))))))))

Etiketler

Hayırlı olsun Arzu hanım. Çok isabetli bir kararla yapılı bir araç alıp doğrudan işin keyfini sürme kısmına geçmişsiniz :smiley:

Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin,gerçekten düzgün bir araç satın aldınız. :smiley:

Eren benim arabada her zaman yerin hazır ;)

paranın alabileceği en temiz ve dolu suzikiyi almışsınız. güle güle kullanın.

Herkese güzel yorumları için çok teşekkürler..
Eren'in benim yanımda da her zaman yeri hazır, merak etmeyin. Zaten daha ıslatamadık. Ben Ankara'ya gittiğimde ıslatmaya da bekleriz artık..

arzuguide' Alıntı:
Herkese güzel yorumları için çok teşekkürler..
Eren'in benim yanımda da her zaman yeri hazır, merak etmeyin. Zaten daha ıslatamadık. Ben Ankara'ya gittiğimde ıslatmaya da bekleriz artık..

Arzu sağ koltuk için çok teşekkür ederim :D Zuki nin senin gibi seven birisine gittiğine çok seviniyorum inan.Ankaraya geldiğinde ıslatma işini en güzel şekilde halledeceğimizden emin olabilirsin, :D Arda ile kulaklarını epey çınlattık umarım en kısa sürede tanışırız,aracın hayırlı uğurlu olsun..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR