Satılık 2003 Model Forester 2.0XT

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uzelli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,796

uzelli

Yeni Üye
Yer
oğuz/istanbul
Web
www.arastabar.com
ARACIN TÜM BAKIMLARI YAPILMIŞTIR,HİÇBİR MASRAFI YOKTUR
2 adet amortisör değişmiştir Yerka yetkili servisinde
ön akslar arka akslar değişmiştir
bujiler buji kabloları değişmiştir
şanzıman yağı defriyansel yağı yenilenmiştir vs......
sizin anlayacağınız bütün ağır bakımları yapılmıştır yapılan işlerin faturaları mevcuttur
2005 model dizel otomatik santa fe ile takas olur
araç km 151.000 dir
Fiyat 30.000 tl dir

ARAÇTA VİALLE TİPİ LPG MEVCUTTUR

LPi Vialle sistemi piyasadaki en modern ve en teknolojik LPG tesisatıdır. Multipoint sıvı enjeksiyon (dünya çapında patentli) sayesinde motorun orijinal gücü değişmemekte ve sürüş benzinli araç gibi olmaktadır.

gezenbilir üyelerine kolaylık yapılacaktır.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

big_366825168wz.jpg

big_36682516vkd.jpg

big_366825162xm.jpg

big_36682516n59.jpg

big_36682516dc7.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık 2003 Model Forester 2.0XT

moderatör ler neden bu ilanlara izin veriyor anlayamıyorum..
ilk mesaj ...ilan....

Merhaba Levent Bey hayatımda ilk defa böyle bir siteye ilan verdim niye verdin derseniz 2009 mart ayında bu siteye üye olmuşum olmamın sebebi de experoto serkandır jeep lere merakım olduğundan serkan arkadaşım bana böyle bir site olduğunu ve bu siteden epey bilgi edinebileceğimi söyledi bende buraya üye olup bugüne kadar gerçekten güzel bilgiler edindim, ''sadece bilgi edindim'' ??? Paylaşamadım çünkü istediğim jeep lerden birtanesini tam alacağım derken dur birdakika gezenbilire bir bakayım bu jeep hakkında ustaların yorumları nedir, eksileri ve artıları nedir zaten görebildim ve şansızlığım herhalde, bir türlü olmadı inşallah bundan sonra olur, sizin anlayacağınız doğrudur belki hatalıyım birtane bile mesaj yazmadan böyle bir ilan verdim sanki ticaret yapar gibi ben galerici değilim, bu işin ticaretinide yapmıyorum ben BİNİCİYİM. Yazdığınız mesaj şekli belki bana biraz farklı geldi neyse önemli değil kötü bir amacım yoktu eğer bu yaptığım şey uygunsuz birşey se BEN MESAJIMI SİLERİM sorun yok. Oğuz UZELLİ.....

Saygılarımla,

uzelli' Alıntı:
Merhaba Levent Bey hayatımda ilk defa böyle bir siteye ilan verdim niye verdin derseniz 2009 mart ayında bu siteye üye olmuşum olmamın sebebi de experoto serkandır jeep lere merakım olduğundan serkan arkadaşım bana böyle bir site olduğunu ve bu siteden epey bilgi edinebileceğimi söyledi bende buraya üye olup bugüne kadar gerçekten güzel bilgiler edindim, ''sadece bilgi edindim'' ??? Paylaşamadım çünkü istediğim jeep lerden birtanesini tam alacağım derken dur birdakika gezenbilire bir bakayım bu jeep hakkında ustaların yorumları nedir, eksileri ve artıları nedir zaten görebildim ve şansızlığım herhalde, bir türlü olmadı inşallah bundan sonra olur, sizin anlayacağınız doğrudur belki hatalıyım birtane bile mesaj yazmadan böyle bir ilan verdim sanki ticaret yapar gibi ben galerici değilim, bu işin ticaretinide yapmıyorum ben BİNİCİYİM. Yazdığınız mesaj şekli belki bana biraz farklı geldi neyse önemli değil kötü bir amacım yoktu eğer bu yaptığım şey uygunsuz birşey se BEN MESAJIMI SİLERİM sorun yok. Oğuz UZELLİ.....

Saygılarımla,

Oğuz bey,
yazdığım gibi ilk mesaj ilan olunca tepki verdim haliyle, millet buraya ticaret yapmaya geliyor çoğu zaman, bildiğiniz üzre burası paylaşım sitesi, sizde bunun farkındasınız...sorun yok..hayırlı satışlar..

uzelli' Alıntı:
ARACIN TÜM BAKIMLARI YAPILMIŞTIR,HİÇBİR MASRAFI YOKTUR
2 adet amortisör değişmiştir Yerka yetkili servisinde
ön akslar arka akslar değişmiştir
bujiler buji kabloları değişmiştir
şanzıman yağı defriyansel yağı yenilenmiştir vs......
sizin anlayacağınız bütün ağır bakımları yapılmıştır yapılan işlerin faturaları mevcuttur
2005 model dizel otomatik santa fe ile takas olur
araç km 151.000 dir
Fiyat 29.500 tl dir

ARAÇTA VİALLE TİPİ LPG MEVCUTTUR

LPi Vialle sistemi piyasadaki en modern ve en teknolojik LPG tesisatıdır. Multipoint sıvı enjeksiyon (dünya çapında patentli) sayesinde motorun orijinal gücü değişmemekte ve sürüş benzinli araç gibi olmaktadır.

gezenbilir üyelerine kolaylık yapılacaktır.

Sadece merak ettiğim için soruyorum
neden santa fe ile takas düşünüyorsunuz?

Oguz TD 5 arıyordun en son vazgeçtin sanırım :smiley: Temiz TD 5 bulmak zorlaştı artık . ya 200.000 km de motor yaptırmış yada şanzıman yapmış .. anlamadım gitti İngiliz araçlar facia resmen ;D Arkadaş 0 km disco aldı 1 ay önce araç yağ akıtıyor ;D

EM5' Alıntı:
Oguz TD 5 arıyordun en son vazgeçtin sanırım :smiley: Temiz TD 5 bulmak zorlaştı artık . ya 200.000 km de motor yaptırmış yada şanzıman yapmış .. anlamadım gitti İngiliz araçlar facia resmen ;D Arkadaş 0 km disco aldı 1 ay önce araç yağ akıtıyor ;D

selam benim ilk arabam disco1 di 18000 tl ye aldım 20000 tl harcadım aldıktan 7 gün sonra expertiz yapılıldığı halde (anıl oto) motor komple yapıldı vs... faturalarını hala saklıyorum
23500 tl ye kız gibi sattım alan çocuk da hala biniyor 2 seneye yaklaştı arkasından 2001 HSE disco2 TD5 aldım (anıl oto) aldığım gün büyük heycanla eşimi çocuklarımı gezdirmek için bir tur atalım dedik araç P den D ye çektiğin zaman 30 saniye sonra yerinden kalkıyordu onunda şanzımanı arızalıymış arabayı geri verdim paramı hesabıma iade ettiler (anıl oto)
yani anlayacağın benim LR lerle şansım birtürlü bağdaşmadı bu arabamı da satarken geçengün turbo arızalandı bunada yeni turbo taktım bu saatten sonra da artık binerim dedim
nebileyim insanlar şanslarını fazla zorlamamalı bence demekki kısmetimizde bu varmış bunada uzun yıllar binerim herhalde

Saygılarımla,

Oğuz Bey Merhaba,

araç hala satılık mı? Malum sitede sizin ilanınızı gördüm, eğer satılıksa görüşebiliriz.

iyi günler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler