Satılık 2004 Nissan Skystar 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 2fast4u Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,068

2fast4u

Kamp III
Yer
Istanbul
Sahibinden,cok temiz ,sigara icilmemis .Nissan Skystar 4x4. 2004 model 57000 km. Arac yalnızca gezi amaclı olarak kullanılmıstır.Kendı özellıklerıne ılave olarak; Ruhsata ıslenmıs,kapalı fiber camlı kabın,arka cekı demırı,özel yapım ön ve arka tamponlar. Tamponlarda cekı ıcın U-bolt,lar. Arka tampon ıcınde 150 kg agırlık.Arac yukseltmesı,Önden defransıyele kadar alt gövde koruması.T-MAX 12000 uzaktan kumandalı vınc.Safarı sepet ve uzerınde sıs lambaları (ön 4 adet,arka1 adet) Yeni 32x11,5x15 BF Goodrich AT lastıkler. Mickey Thompson Offroad jantlar(15x10 inch).Geri vites kamerası ve ekranı.mesafe ölcülü sesli park ikaz sensorlerı.

on1a.jpg

yan arkaa.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık 2004 Nissan Skystar 4x4

aracın fiyatı 41000 ytl.ayrıca uzerınden sokulen tamponlar ve kendı jantlarınıda verecegim.

bu fıyat benı su anda asar ama alabılseydım cok ısıme yarardı hem eglence hem iş

selamlar...
aracımın performansından su ana kadar hıc sorun yasamadım,gayet ıyı.yalnız ben hıc bır zaman aracın maksımum lımıtlerını zorlamadım.
kar,camur ve kumda gırdıgım hıcbıryerde kalmadım.yakıt olarakta cok ekonomıktır.

ben sadece 1 cümle söylüyeceğim bu araç için, kartepede unimogun çıkamadığı bir noktadan bu araç çıktı :smiley: (şaka değl) onun için hiç sevmem kendilerini :D hayırlı satışlar gökhan bey

özel yapım ön ve arka tamponlar. Tamponlarda cekı ıcın U-bolt,lar. Arka tampon ıcınde 150 kg agırlık.Arac yukseltmesı,Önden defransıyele kadar alt gövde koruması.T-MAX 12000 uzaktan kumandalı vınc.Safarı sepet ve uzerınde sıs lambaları (ön 4 adet,arka1 adet) (BEnde de Nissan 2005 RAlly raid war dostum araç şuanda düz bu dediklerini nerde yaptırabilirim ne kadara mal olur bi yardımcı olursan süper olur...;) mail:emreozkoc@gmail.com)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR