Satılık - 2007 Model Suzuki Jimny

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jimny_Mehmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,497

Jimny_Mehmet

Kamp III
Yer
Boğaziçi Arnavutköy
Değerli arkadaşlar. İlk sahibi olduğumuz Ailemizde 2. araba olarak kullandığımız 38.000kmde olan Bej renkli suzuki Jimny satılıktır.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Aracımız 38.000kmde olup kazası, boyası değişeni yoktur.
Fiyatı 23.000TLdir.

iletişim: 0532 593 47 00

Beyoğlu-20111023-00510.jpg

Beyoğlu-20111023-00511.jpg

Beyoğlu-20111023-00512.jpg

Beyoğlu-20111023-00513.jpg

IMG-20111023-00508.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık - 2007 Model Suzuki Jimny

SaygınOzdemir' Alıntı:
plakayı saklma amacnız nedir ? ben böle ilanlarım şahsım adına direk es geçıyorum

Bu olay gezenbilir ailesine yönelik değil. fotoğraflarımız internet ortamında olduğundan ve bazı kötü niyetli kişilerin belki aynı marka model araçlara buldukları bu tarz plakaları basıp koyarak belki trafiğe çıkması yasak hacizli, tedbirli araçları belkide daha kötüsü bazı suçlara karışma ihtimali olduğundan genel olarak internet ortamında plakalar gizlenir.

Mehmet_Can' Alıntı:
Bu olay gezenbilir ailesine yönelik değil. fotoğraflarımız internet ortamında olduğundan ve bazı kötü niyetli kişilerin belki aynı marka model araçlara buldukları bu tarz plakaları basıp koyarak belki trafiğe çıkması yasak hacizli, tedbirli araçları belkide daha kötüsü bazı suçlara karışma ihtimali olduğundan genel olarak internet ortamında plakalar gizlenir.
bilgi verdıgınız ıcın teşekkürler ama acizane önerim oraya ıstenıldıgı kısıye plka gösterılebılır söylenılebılır gıbı guwen werıcı cumleler yazarsanız daha iyi olacaktır :smiley:

moonwalker_arc' Alıntı:
Peki bu plaka kopyalama olayı yolda giderken olmuyor mu ? Adam sokakta göremez mi plakayı ? Yola çıkarken de gizliyor musunuz ?
şuan plakayı görmemeniz sizin için bir problem mi yarattı? neden bu kadar sorun ettiniz anlayamadım doğrusu

Mehmet_Can' Alıntı:
şuan plakayı görmemeniz sizin için bir problem mi yarattı? neden bu kadar sorun ettiniz anlayamadım doğrusu

Hayır, lütfen yanlış anlaşılmasın araçla ya da şahsınızla bir ilgim yok sadece bu tutum içerisinde olanları daha iyi anlamaya çalışıyorum.

Kötü niyetli kişilerce klonlanacak, sorunsuz, temiz bir plaka en kolay nasıl bulunur?
Tabii ki satılık araç ilanlarından.

Evet dışarıda plakasız gezmiyoruz, akşam sokağa park edip eve giderken cebimize de koymuyoruz ama, hırsıza da internetten "Al kardeşim benim plakam budur, lazımsa buyur. Köprüde möprüde tepe tepe kullan. Sorman hata" demiyoruz.
Pasif bir önlemdir plakayı kapatmak. Altında buzağı aramak yersizdir.

Gerçek bir alıcı, sadece plakaya bakarak araç almaz. Plakadan, istediği her bilgiye de ulaşamaz zaten.
Gelir, aracı görür ya da gösterir. İnciğini, cinciğini araştırır, işine geliyorsa, hoşuna gidiyorsa alır, ya da döner gider.
Bu mevzuyu bu kadar önemsemek abesle iştigaldir. Benim gibi pimpirikliler kapatır, cesur olanlar gösterir.

Konu daha önce bu başlıkta tartışılmıştı. >>> http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78721.0

Gültekin' Alıntı:
Kötü niyetli kişilerce klonlanacak, sorunsuz, temiz bir plaka en kolay nasıl bulunur?
Tabii ki satılık araç ilanlarından.

Evet dışarıda plakasız gezmiyoruz, akşam sokağa park edip eve giderken cebimize de koymuyoruz ama, hırsıza da internetten "Al kardeşim benim plakam budur, lazımsa buyur. Köprüde möprüde tepe tepe kullan. Sorman hata" demiyoruz.
Pasif bir önlemdir plakayı kapatmak. Altında buzağı aramak yersizdir.

Gerçek bir alıcı, sadece plakaya bakarak araç almaz. Plakadan, istediği her bilgiye de ulaşamaz zaten.
Gelir, aracı görür ya da gösterir. İnciğini, cinciğini araştırır, işine geliyorsa, hoşuna gidiyorsa alır, ya da döner gider.
Bu mevzuyu bu kadar önemsemek abesle iştigaldir. Benim gibi pimpirikliler kapatır, cesur olanlar gösterir. doğru söze ne denirki

Konu daha önce bu başlıkta tartışılmıştı. >>> http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78721.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR