Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5 adet awt tipi 225/75/15 lastık. lastıklerın hepsı cok ıyı durumda fıyat olarak bısey dusunmedım teklıflere acıgım. 33 mt lastık aldıgımdan satıyorum. resimleri en kısa sürede yükleyeceğim.
Ynt: satılık 225/75/15 mastercraft awt 5 adet lastık
hakan bey lastıkler seyrantepde bugun rsımlerını cekıp yukleyecektım ama seyrantepeye gıdemedıgımdn resımlerı cekemedım yarın gıdecem ıns. fıyat olarak ta aslında bısey dusunmemıstım sızdn gelen teklıflere gore verecektım ama fıyat yazmayıncada teklıf gelmeyeck heralde. 5 adet lastık ıcın 450 cıvarı dusunuyorum. ayrıca ne kadar ısınıze yara bılmem ama stepne uzerınde de demır jant mevcut alan arkadasa lazımsa hedıy olarak onuda verebılırım.
Ynt: satılık 225/75/15 mastercraft awt 5 adet lastık
resimleri cekmek için abcak fırsat bulabıldım. 4 lastiğin markası mastercraft, stepne için kullandıgımın markası farklıdır ama resimlerden de görüldüğü gibi hepsi çok iyi durumdadır ve herhangi bir yama ve yara yoktur.