Satılık 24-Valve 3.5 v6 Pajero Kısa

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ladikoffroad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,527

ladikoffroad

Ladik Off-Road Team
Yer
samsun/ladik
Web
www.ladikoffroadteam.tr.gg
Uzun arayışlar sonrası aldığımız Türkiyede kilometresi en düşük ve en temiz kısa kasa pajerosunu satıyoruz :(. Büyük bir hevesle almamıza rağmen Karadeniz Kulupler Birliği Vezirköprü-Kunduz Kampı hariç neredeyse hiç offroad yapamadık. Ve artık ekip olarak bir araya hiç gelemiyoruz. Pajero da artık işimize yaramıyor. Ben eski hastalığım motorsiklete dönüş yaptım:smiley:

1998 model
113.000 km de
3000 km önce BRC lpg sistemi takıldı. Yakıt ve çekiş sorunsuz.
6mm kalınlığında offroad için özel ön tampon tasarlandı.
Aracın yan basamakları ve ön tamponu araç alındığında söküldü ve duruyor.
Lastikler asfalt lastiği ve iyi durumda
Pioneer Cd çalar
Gösterge paneli ve orta panel komple maviye çevirilmiş olup mükemmel görünüm kazanmıştır.
Aracın çalışmayan hiçbir aksamı yok.
Zaten siteden aracı bilen abilerim var.
Aracın standart özelliklerini buraya yazmıyorum.
pajeroyu bilen bilir arazi kabiliyeti gerçekten mükemmel.(v6 ve donanım farkı ile 2.6 ile arasında uçurum var)

Fiyat:36.000 Ufakta olsa pazarlık payı var.

fotolarını şimdi yükleyemiyeceğim şimdilik sahibinden ilan nosu: 24904405

Etiketler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR