satılık 3 adet defender 92 model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şahan7140 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,833

şahan7140

Yeni Üye
elimde 3 tane defender var 92 model iki tanesini satmak istiyorum..sarı, beyaz ve siyah renkteler ilgilenen olursa tel 0 546 20 33 403..teşekürler..

Etiketler

Ynt: satılık 3 adet defender 92 model

açık kasa,2500 dizel bakımlı ve herhangi bir sorunları yok..tenteli 3 'ü de foto ve videolarını ekleyeyim..ilginize teşekürler..

08072012648.jpg

08072012649.jpg

Komple revizyon olayına başladıysanız tebrik edeceğim valla. Forumda Takoser dışında bu işi yapacak birilerinin daha olması çok sevindirici.
Ben de kapalı kasa bir 110 arıyorum 87-89 model ama Ankara'ya gitmeye ihaleyle uğraşmaya dahi vakit bulamıyorum, sonrası nasıl olacak Allah yardımcım olsun:smiley:

sword7' Alıntı:
3 ünüde alabilirz, fiyatları nedir?

sword7' Alıntı:
3 ünüde alabilirz, fiyatları nedir?
valla kardeim benim tel 0 546 20 33 403 bu numaradan ulaşabilirsiniz bu 3 araç için ..fiyatını konuşuruz o zaman..şimdiden teşekürler..

Defendermania' Alıntı:
Komple revizyon olayına başladıysanız tebrik edeceğim valla. Forumda Takoser dışında bu işi yapacak birilerinin daha olması çok sevindirici.
Ben de kapalı kasa bir 110 arıyorum 87-89 model ama Ankara'ya gitmeye ihaleyle uğraşmaya dahi vakit bulamıyorum, sonrası nasıl olacak Allah yardımcım olsun:smiley:

Elimizde toplanmış çok güzel 2 tane 110 var. Biri benim ki ama satmaya niyetim yok çok masraf ettim. Diğeriyle takas düşünürseniz ortasını buluruz. Arayacağım en kısa zamanda abimle bir görüşeyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR