Günceldir ve takımını en son 300 TL ye indim.umutcelikel' Alıntı:Günceldir.
Yükseltme sonucu farklı oran taktığımdan ötürü sorunsuz ve iyi durumdaki ön ve arka 4.11 oranlı ayna mahruti dişlilerim satılıktır.
12 bolt, 9.5 inç Landcruiser. 40 serisi, 60 serisi ve 62 serisinin ön ve arkalarına uyar. 80 serisinin arkalarına uyar.
Ön ve arka toplam 900 TL. Hurdacılar tanesine 1000 TL istiyor. Ön ve arkayı ayrı ayrı veririm.
Saygılar,
Umut Çelikel
0 532 2557471
0 507 2142642
Günceldir, rakamlara takılmayın para mühim değil ;D ;D ;D
Buyur sayın Kaddafi?? ;D Neyi nası yapıyorum?hsbasar' Alıntı:Arkadaşım sen niye böyle yapıyorsun anlamış değilim![]()
umutcelikel' Alıntı:Buyur sayın Kaddafi?? ;D Neyi nası yapıyorum?
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dhsbasar' Alıntı:sen anladın ayak yapma, burdan ayna mahrutide getiririm mallar elinde patlar
umutcelikel' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Olm mal satılık, Ahmet Abinin orada duruyo, ilk gelen alır!!!! ;D ;D ;D
Sahibinden.comdaki ilanlar gibi...
Ayna mahrutiler resimde görüldüğü gibidir!!! İlk gelen alır!! ;D
Getirirsen bir çift de bana getir satarım onu da burada ben ;D
Yav daha ne, işte bu arkadaşa, dosta, aileye her ne dersen de opsiyon fiyatı. Hurdacı tanesine 1000 TL diyor, ben ikisini 300 e veriyorum...Hem de bulunmayan oran bu...hsbasar' Alıntı:Arkadaşlara bile opsiyon vermem diyorsun yani, durum anlaşıldı, sende yahudi kanı var ;D
hsbasar' Alıntı:Arkadaşlara bile opsiyon vermem diyorsun yani, durum anlaşıldı, sende yahudi kanı var ;D
yavuz-çelikel' Alıntı:şişşşşşşşşt olmuyor ama.
Libya kanına tercih ederim :-* :-* :-*hsbasar' Alıntı:Arkadaşlara bile opsiyon vermem diyorsun yani, durum anlaşıldı, sende yahudi kanı var ;D
umutcelikel' Alıntı:Libya kanına tercih ederim :-* :-* :-*