Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
resmi yok bende görmedim geçenlerde jant almak için eskişehirin bir dağ köyüne gittim orada akrabalrım var onlar wiillis pikap kulanıyorlar dediklerine göre onlar arabayı görmüşler çok temiz dediler gerçi temizde olsa sıfırdan toplama k lazım orjinal yeşil renkte imiş kasa düzgünmüş macun yok dediler dağ köyünde imiş onlarda camara falan yoktur husi gitip bakıp resmini çekmek lazım
Ciddi alıcıyım. Ancak tabii aracın durumu, fiyatı ve diğer koşulları benim için önemli. Bu bilgileri temin etme yolunda yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.
Hafta sonu resmi elime geçecek bir aksilik olmasa aracın 1 tanesi bileciğin bozüyük ilçesinde duruyor kapalı garajda orjinal yeşil renke her şeyi çok düzgün ve her yeri orjinal tek eksiği galiba ön şaft yok
fiyat konusunu yazmak istmiyorum biraz yük sek istiyormuş ama sıkı bir pazarlkla araç sahibinden alınabilir diye bilgi aldım
bilecik ili bozüyük merkezinde 16 yıldır kapalı garajda duruyormuş eğer bilecik eskişehir yol düzergağından geçecek var ise size yardımcı olmaa çalışırım bu tip araçaları resimlerden falan değil bire bir görmek gerekiyor bence
ayrıca eskişehir kurban ınar köyünde bu tip araçlardan çok var dağ köyü plakasızda var plakalıda gidip gezmek görmek gerekiyor bana epey uzak ve resim olayı içinde özel gitmek gerekiyor benimde hiç bir beklentim olmadığı için özel aracımla açıkça gitmek istimiyorum ama geçek alıcı arkadaşlar var ise zamanıda varsa bassın gelsin tüm araçları görürüz araça sahiplerinle kendileri görüşür işlerinize gelirse satın alırsanız ben bu kadar yardımcı olablirim
eskişehire her halde erkaralar otomotive gidip geliyorsunuz bozüyükte tam oto diye bir galirici arkadaş var isimi osman oda cj gurubunu çok seviyor direk sizi oraya götürebilirr
evet erkaralara uğrarım ama temelinde eskişehiri çok seviyorum ) sırf gemek için bile gittiğim oluyo bence örnek alınması gereken bir il eskişehir esnafı şehir yapılanması gibi konularda türkiyede gezip görmediğim yer kalmadı desem abartı olmaz ama esk gercekden farklı
evet size katılıyorum erkaralardan wolsvagen aracıma parça alıyorum ali cem erkaradan büyük erşan çok güzel çalışıyor halkı ve esnafı çok duyarlı insanlardır.
okey ben bu cumartesi gideceğim yanına geçerkende aracın sahibini görebilirsem garajı açtırıp bol bol resim çekmeyi düşünüyorum ilgil arkadaşalara yardımcı olmak amacıyla