Satılık 77 Model CJ 5

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan medya24 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,560

medya24

Yeni Üye
Mesajlar
18
Tepkime Puanı
2
Arkadaşlar 77 model cj5 aracım satılık. Yaklaşık 2 yıldır kapalı garajda duruyor, vakit yokluğundan ve işlerim yüzünden kullanamadım. Daha önce buraya ilan vermiştim ama onunla bile ilgilenemedim. Herşeyiyle çok temiz ve orjinaldir.
3.8 benzinli temiz MOTOR, hidrolik direksiyon, şanzıman yeni elden geçirildi, süper besttop tente, 33,5 temiz lastikler, sony cd, tüm aksesuarlar orj, şase temiz (makam aracı olarak kullanılmış) araziye fazla girmemiş, kısaca herhangi bir sorunu olmayan bir araç. Fiyat: 18.000'e biter.
[attachment=1]0532 415 88 43

Cj5
 

Etiketler
Ynt: Satılık 77 Model CJ 5

Aracınızın hızlı satılabilmesi için nacizane birkaç tavsiyede bulunayım...

Detaylı 3-4 resim (aralarında iç kısmın da bulunduğu)

Aracta bulunanlar, ekstralar vs.. (motor hacmi, motor durumu, difler, şanzıman, frenler, lpg var mı yok mu?, karbüratörüydü, tekeriydi bunlar önemli..)

tentesi mevcut mu ve ne durumdadır? (ayrıca tentenize talip bile olabilirim :D )

yeriniz ve fiyatının ne olduğu gibi konuları belirtirseniz satışınız hızlanacaktır...

iyi satışlar dilerim
 

Ynt: Satılık 77 Model CJ 5

Önerileriniz için çok teşekkürler. Fakat telefonumu yazdım, gerçek alıcı olmak isteyen bağlantı kurarsa herşeyin dört dörtlük olduğunu görecektir. Ben de zamanında bu aracı ararken onlarca cj5 bakmıştım.
Ayrıca aracı jepçi Atilla'dan sorabilirsiniz, herşeyiyle o ilgileniyor sağolsun.
 

Ynt: Satılık 77 Model CJ 5

3 satır yazı yazmak neden satıcı arkadaşlara bu kadar zor gelir hiç anlamam..heleki asabiyet doğar bir süre sonra...neyse hayırlı satışlar dilerim ama aracı özellikleri resim ve fiyat olursa daha hoş olur sanki...saygılar..
 

Ynt: Satılık 77 Model CJ 5

ejdereristi' Alıntı:
3 satır yazı yazmak neden satıcı arkadaşlara bu kadar zor gelir hiç anlamam..heleki asabiyet doğar bir süre sonra...neyse hayırlı satışlar dilerim ama aracı özellikleri resim ve fiyat olursa daha hoş olur sanki...saygılar..
Sizi mi kırıcam, mesaj bilgilerle yenilendi....
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,506
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

SON KONULAR



Geri
Üst