Satılık 87 Model LandCruiser BJ 70 ( Pasif İlan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,738

Etiketler

Nadir Abi;

Şu ilanını verdiğiniz LC kaç cc 3.0 mı 4.2 mi?

Gerçekten çok hoş bir araç, Neden satıyorlar acaba?

Ender sen bunu düşünmezmisin? beton gibi araç.

İkinci bir aracı kullanabilecek olsam ben alırdım.

Ayrıntılar burada

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=544.0

Araç forum üyelerimizden Jinni ' ye ( Senem ) ait.Birlikte olduğumuz resimleri lopez galerilerinde görebilirsiniz.

3.0cc olması lazım.

SEDATACIL_DSF8274.jpg

SEDATACIL_DSF8322.jpg

SEDATACIL_DSF8323.jpg

:( resmen ağlayarak satıyorum jipimi... bari hakkını verebilecek biri alsın, çünkü ben veremiyorum.
Maddi bir takım meseleler yüzünden şu dönemde satmak zorundayım... ama gönlümde hep yatacak... ilk fırsatta yne bir jip alacağım.

Bizde de öyle millete çin malı bisiklet piyangosu yapıp validen erkan-ı umum dan para götürdüğümüz kulübümüz olsa ilgilenirdim ama ne yazık ki yok. ;D

Bana Niva ziyadesiyle yetiyor Berk ciğim... :D

Kodosk a yakışır Land Cruiser yani defenderınızın yanına. ;)

3431 cc
21000 YTL

ve haftanın güzeli seçildiğim resim ;D

258185.jpg

Yanda Dolmabahçe Sarayı Kapısı önündeki Mehmetçik gibi dikilende Senem ( Jinni ) arkadaşımız ; aracın sahibesi.

balum' Alıntı:
Yavuz abi ilk tercihim 5 kapılı bir araç, o yüzden bana pek uymuyuyor.

Erdem nası Ender olduysa artık ;D klavyem sürçmüş özür dilerim.

4-5 kapı istediğini bilmiyordum. Güzel bir araç görünce direk atladım .

Selamlar

Ynt: Satılık 87 Model LandCruiser BJ 70 ( Pasif İlan)

selamlar
aracı satmaktan vazmı geçtiniz?ilan pasife alınmiş?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler