Satılık 93 Cherokee 4.0 Off-road

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakanutk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,183
Ynt: Satılık 93 Cherokee 4.0 Off-road

vallahi üşenmedim etmedim, çalıştım çabaladım sizler için bu araca ulaştım :D

Bahsi geçen araç budur: http://www.sahibinden.com/jeep_cherokee_off-road_edition-51WQQaXQQ12400278WQQpXQQdisplayitem

big_12400278_gpf.jpg

Etiketler

jeep' Alıntı:
Ne olacak anlamadım ben neden telefonla irtibata geçeceğiz ki. Hadi ben geçtim. Geriye kalan 29.999 gezenbilir üyesi demi sizi arayacak. İnsaf..

Göktuğ , şimdi hatırlayamadığım bir operatötörün arandıkça kontör kazandıran bir tarifesi vardı. Bence güzel fikir :smiley:)))))))))))

PrometheusTR' Alıntı:
vallahi üşenmedim etmedim, çalıştım çabaladım sizler için bu araca ulaştım :D

Bahsi geçen araç budur: http://www.sahibinden.com/jeep_cherokee_off-road_edition-51WQQaXQQ12400278WQQpXQQdisplayitem

big_12400278_gpf.jpg
sana cok teşekkür ediyoruz paylaştığın ve emeğin için :D

bu fotografi gorunce aklima geldi, aracin radyator havalandirmasinin onune bu kadar buyuk bir vinc koymak ve havalandirma izgarasinin cogunu kapatmak hararete neden olmazmi?

Tempus' Alıntı:
bu fotografi gorunce aklima geldi, aracin radyator havalandirmasinin onune bu kadar buyuk bir vinc koymak ve havalandirma izgarasinin cogunu kapatmak hararete neden olmazmi?

Kesinlikle...

guzel gorunsun diye bazen parcalarin yapilma amaclarini unutuyoruz sanirim :smiley:
sahsen ben alt koruyucu takarken bile sanziman isisini ne kadar arttirir diye dert edip arastiriyorum

Tempus' Alıntı:
guzel gorunsun diye bazen parcalarin yapilma amaclarini unutuyoruz sanirim :smiley:
sahsen ben alt koruyucu takarken bile sanziman isisini ne kadar arttirir diye dert edip arastiriyorum
bilinçli yapılan iş her zaman güzel olur düşüncelerınızde haklısınız her şeyı hesaplamak lazım. ;) görsellikten çok işlevine önem vermek daha iyi olur. :smiley:

Kim eklediyse resmi saolsun. Link vermek yasak diye ben o linki ekleyemedim. Bu arada ilk mesaj ve satılık mesaj konusunda çok eleştiri gelmiş ben formun düzenini bozmak istemedim satış sitesi olarakta görmüyorum. Resmi de koymamaın sebebi ciddi ilgilenen varsa arayıp sorar diye düşündüm. Bu arada vinç konusunda evet hararete neden oluyor vinçin radyatörün önüne koyulması fakat snorkel bunu engelliyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.