Satılık 96 XJ 4.0

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,402

sabri77

Kamp I
Yer
söke
87 model bir range roverım vardı; ona yedek parça vesaire bulacağım diye bu siteyle tanıştım, kaşıntı başlayınca bu arabayı değiştireyim daha iyisine sahip olayım diye araştırmalara başladım. Bu site marifetiyle olasılıkları cherokee xj ile discovery 1 v8e indirdim. Range roverı satınca arabasız kalmaya fazla da dayanamadım yakınlarımda uygun ve temiz bir xj bulunca üstüne atladım. Oysa benim bir işim de vardı (çiftçilik), sitedeki çoğu kişininin aksine arabamı yüzde yüz sürekli offroad olan işimde de bir fiil sürekli kullamak durumundaydım. Hal böyle olunca bagajına en az 10 bidon mazot, ne bileim 6-7 çuval gübre veyahut da tohum koyabileceğim bir araba ihtiyacıma xjnin karşılık gelemiyeceğini gördüm. Oysa motoru daha güçlü ve daha kullanışlıydı, parçası daha rahat temin edilebiliyordu ama bu aracın kısa vedede gönlüme yeterli cevap verebildiğini işimle ilgili ihtiyaclarda eksik kaldığını görünce satılığa çıkarmak zorunda kaldım.

Etiketler
Ynt: Satılık 96 XJ 4.0

arabanın özellikleri: 96 model jeep ceherokee xj. 110.000 milde. lpgli. ben aydının söke ilçesindeyim. telefonum: 0 532 5179174. mail adresim: sabrierguderQhotmail.com

biraz foto

DSCF0264.jpg

DSCF0273.jpg

DSCF0271.jpg

Mustafa abi çok teşekkürler; dediğim gibi bana biraz daha büyük bir arac lazım; bütçeme ve forumdan kendi adıma çıkardığım derslere göre discovery en uygunu gibi geliyor, sattığım range rover da bana cok uygundu belki onun94-95 modelleri olabilir ya da uzak ihtimal gmc pickup olabilir ama galiba onların dizellerinin bile yakıtları can yakacak cinsten

abi xj satılırmı ya ;D römork tak gitsin ...
kesin değiştirecekseniz unimog alın ;D

mirkan' Alıntı:
abi xj satılırmı ya ;D römork tak gitsin ...
kesin değiştirecekseniz unimog alın ;D
satamazsam artık romork, port bagaj bişeyler yapıcaz... unimog; 54-55lerde dedem sıfırını almış hem traktor hem pickup olarak kullanıyormuş :smiley: bizim ailede ve sökede yaşı yetenlerin hafızalarında hala bir efsane, benim de gönlümde ancak malum modern zamanlar, şehiriçinde ve otobanda da rahat kullanılacak arbaları tercih etmek durumundayız..

sabri77' Alıntı:
Mustafa abi çok teşekkürler; dediğim gibi bana biraz daha büyük bir arac lazım; bütçeme ve forumdan kendi adıma çıkardığım derslere göre discovery en uygunu gibi geliyor, sattığım range rover da bana cok uygundu belki onun94-95 modelleri olabilir ya da uzak ihtimal gmc pickup olabilir ama galiba onların dizellerinin bile yakıtları can yakacak cinsten

Anladım, hayırlısı olsun, kulaklarını çınlattık bugün gezide. Selamlar.

Selamlar... Hayırlı satışlar öncelikle... Aracınızı sahibinden de gördüm ve takip ediyorum ayrıca da çok güzel diri bir xjniz var. Bende hali hazırda almak için bir xj arıyorum fakat şu an bütçem sizin araca göre hayli uzak. almakta geciktiğim bir alacağım var, kısmet olurda yakın zamanda alabilirsem siz aracınızı satmadan ya da ben içimdeki xj sevdasına yenik düşüp daha düşük model bir araç almazsam rahatsız edicem sizi... :smiley:

emin2277' Alıntı:
Selamlar... Hayırlı satışlar öncelikle... Aracınızı sahibinden de gördüm ve takip ediyorum ayrıca da çok güzel diri bir xjniz var. Bende hali hazırda almak için bir xj arıyorum fakat şu an bütçem sizin araca göre hayli uzak. almakta geciktiğim bir alacağım var, kısmet olurda yakın zamanda alabilirsem siz aracınızı satmadan ya da ben içimdeki xj sevdasına yenik düşüp daha düşük model bir araç almazsam rahatsız edicem sizi... :smiley:
nasip işi bunlar, temennileriniz için teşekkürler, inşallah işiniz cabuk hallolur sevdanıza kolay erişirsiniz :smiley:

Teşekkür ederim Sabri bey.. SAmimi yaklaşımınıza karşı size birşey sormak isterim. arkadaşlarım benim kafamı bir hayli karıştırıyolar, şöyleki ben XJ hayranıyım ve bu araçtan bir tane benimde olmalı hatta düşük fiyatlı düşük modelli bir araçla konuşuyorum almak üzereyim bazı sorunlar var düşünüyorum(bu arada da alacağımı bekliyorum :smiley:) fakat bana sürekli ZJ kasayı daha fazla övüyolar ben çok araziye çıkmayı planlamıyorum hoş gerçi aldıktan sonra işler değişir sanırım çünkü enduro ile çok fazla kilometre yaptım arazide.. Eşimde ZJnin kasasını daha çok beğendiğini söylüyor. Samimiyetinize ve hoşgörünüze sığınarak size sormak istedim. Sizce ZJ bana daha mı uygun bir jeep ?
not: bu arada tesadüfen sizin foruma yeni katıldığınızda bir konuda sorduğunuz soruyu okudum ve karşıdan bir ters üslupla cevap gelmiş sadece size değil tüm soru soranlara bir satılık ilanı sanırım; sizin beni anlayacağınızı düşünerek böyle bir soru sordum. cevabınız için şimdiden teşekkür ederim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri