Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tavan sepetimiz hazır kendi imalatımız monte edemedim henüz satın alan kişiye tavan sepeti ve romork u nu da yanında vereceğim (1000 TL değerinde) romork 1 ton yük kapasiteli makaslı ve amartisörlüdür.
Arkadaşlar öncelikle merhaba foruma yeni katıldım üye olarak ama eskiden beri takip ediyorum.Ben de yakın zamanda bu aracın 2.8 ve 4*4 ünü almak istiyorum ogm den hayırlısıyla.Öncelikle kurumdan araç alınmaz diyaloğuna girmeyelim ona artık karar verdik.Benim sorularım şunlar:
1-Bu araca ön ve arka kilit şart mıdır? Yaptırırsak en uygun şekilde maliyeti ne olur?
2-Bu araca turbo uygulamasına gerek var mı? Varsa maliyet ne olur?
3- Genellikle kış şartlarında yazın da orta derece çamurda hangi lastik önerirsiniz?