SATILIK 99 MODEL SUZUKİ VİTARA 1.6 JLX 3 KAPI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mutu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,931

mutu

Ana Kamp
Genelde eşimin kullandığı, piknikler dışında araziye çıkmamış çok sevdiğimiz aracımızdan artık bize küçük geldiği için maalesef ayrılmak durumundayız ...
Suzumiz : tertemiz,bakımlı 1999 model, 149.000 km de,1,5 inç get yükseltmeli,otomatik vites,deri döşemeli v.s dir... Alacak olan arkadaşımıza şimdiden hayılı olması dileğiyle...
fiyatı : 15.500 pazarlık payı vardır ... Araç için görüşülecek kişi Ali Hakkı Güngörmüş : 0 542 652 05 58

SAHİBİNDEN1.jpg

SAHİBİNDEN2.jpg

SAHİBİNDEN3.jpg

Etiketler
Ynt: SATILIK 99 MODEL SUZUKİ VİTARA 1.6 JLX 3 KAPI

Araç tanıdığımız bildiğimiz ve arazi görmemiş bir araçtır...
Hayırlısı olsun Mutlu... :smiley:

arwin' Alıntı:
Araç tanıdığımız bildiğimiz ve arazi görmemiş bir araçtır...
Hayırlısı olsun Mutlu... :smiley:

Ahmet kardeşim çok teşekkürler ;) ;) Bakalım hayalleri öteledik şimdilik !!! :smiley:

Aracınızın yakıtı hakkında bilgi verebilirmisiniz. Örneğin şehir içi kaç lt yakıyor. Selamlar.

GÜNCEL ....
fiyat 14.500'e inmiştir....

1994 modelini 3K otomatik 1 hafta önce 12000 tl ye aldım.Sanırım 1000 tl pahalı aldım.Sizin aracın ilanını sonradan gördüm.Aracın net çekilmiş ayrıntılı fotoları iç dş motor aracın satışını hızlandırıyor.Benim 2006 lada nivam vardı.Sahibindende iki ay ilanda kaldı iki kişi ancak aradı bilgi aldı.Çünkü sadece tek resim koymuştum.Ama ayrıntılı fotolarını çekip koyduktan sonra araç 2 haftada satıldı.

ARAÇ SATILMIŞTIR... mod. arkadaş ilanı kaldırırsa sevinirim ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.