Satılık Az Bulunan 1949 Cj2a

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkerilker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,248

ilkerilker

Kamp I
Mesajlar
158
Tepkime Puanı
0
Yer
Kadirli - OSMANİYE
Araca sıfırdan yapılan işlemler: kaporta komple elden geçip yeni boyandı.
Lastik ve ofsetli jant, koltuk takımı, roll bar,iç döşeme(pütür) koltuk takımı orjinal deri.
Araç üstündeki tüm keçeler, bilyalar, porya ve balatalar, sıfırı ile değiştirildi.
3 ileri olan şanzuman 4 ileri yapıldı(ford minibüs) ve arazi şanzumanına monte edildi. Orjinal şanzumani da duruyor isterseniz onu takarsınız onuda teslim edeceğim. En ufak bir yağ kaçağı yoktur. araç 1.6 ford kent motordur, gayet sağlıklıdır. Tüp sıfır takıldı ve ruhsata işlendi. Muayene yeni yapıldı. Fren ana merkez, teker merkezleri, çelik hidrolik hortumları sıfır takıldı. Araç benzin deposu yeni yapıldı ve araç hem tüp hem de benzin de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Ön cam değişti ve film uygulandı. 8 mm mikalı cam takıldı. Tek seferde TÜVTÜRK muayenesinden geçti. muayene mayıs 2015 e kadar geçerli. yıllık MTV si 52 TL. Türkiye'de böyle yapılı bir cj2a yok.
Daha buraya yazmadığım şimdi aklıma gelmeyen birçok işlem yapıldı. özenle toplanmış özel bir araçtır.
Fiyat 9950 TL ... Fiyat maliyet fiyatıdır. İsteseniz de bu kasayı kolay kolay bulamazsınız bulsanız da bu fiyattan aşağısına maledemezsiniz. İhtiyaçtan dolayı çok sevdiğim aracımı mecburen satıyorum. Lütfen ciddi alıcılar arasın. Araç başında az da olsa pazarlık payı vardır. Araç sahibi İrşat Biçer. Forumda konu açamadığı için ilanı ben verdim. Saygılarımla..
İrşat BİÇER 0532 397 01 06

IMG_0359.JPG


IMG_0516.JPG


irşatın 80.jpg
 

Etiketler



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Mesajlar
1,531,438
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst