Satılık Beyaz Puma !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,548

sword7

Zirve
Yer
Akçay
İlerisi için yatırım yapmayı düşündüğümden çok sevdiğim aracımı satışa çıkardım. Özel harakettan çıkma ve 90 modeldir. 2007' de şaseden sıfır olarak toplanmıştır. Elektrik aksamı da dahil çalışmayan hiçbir yeri yoktur. Göründüğü gibidir... Sitedeki arkadaşların birçoğu aracı biliyor zaten. Muayenesi 2011'in Ağustos ayına kadardır. 45.500 yazdım sahibinden'e. Gezenbilir ailesi içinde kalması açısından daha uygun bir fiyat verebilirim ciddi alıcılara. Hiç satma taraftarı değilim aslında ama evlilik yaklaşıyor :D

İlan ve fotoğraflar buradan görülebilir; http://www.sahibinden.com/beyaz_puma-82WQQaXQQ23771359WQQpXQQdisplayitem

Burada da aracın baştan sona kadar olan yapım aşaması görülebilir ; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20484.0

Aracın özellikleri;

130 beygir Ford turbo dizel makina (Namı diğer PUMA 55.000'de), Lt 77 şanzıman ve 1.22 oranlı arazi şanzımanı.

Önde 12000 T-Max uzaktan kumandalı vinç ve orjinal vinç tamponu,

Arkada 12500 T-Max uzaktan kumandalı vinç ve orjinal vinç tamponu,

Sıfır Yay ve Britpart marka gazlı amortisörler,

T-Max HI-Jack kriko,

Orjinal 5 adet aliminyum cant ve 235 85 16 BF Goodrich AT Lastikler,

Yeni model park ve stop lambaları ve orjinal far korumaları,

İngiltereden özel olarak getirilmiş ön koruma demiri,

Safari şnorkel,

Önde dalkıran çelik teller,

Webasto markalı sunroof ve orjinal renkli camlar, arka taraflar daha koyu olsun diye filmlidir,

Özel yapım port bagaj, 4 adet Hella marka sis farları ve Hella marka arka çalışma lambası,

Özel yapım yan basamaklar,

Karter koruma demiri, diferansiyel koruması ve mazot deposu koruması,

Pioneer mp3 çalar, Sony marka 4 hoparlör ve merkezi kilit,

President marka telsiz anteni ve cb telsiz,

Eğim ölçer ve iç-dış sıcaklığı gösteren termometre,

Çelik ve ipek çekme halatı,

1 takım kar zinciri ve kar küreği

20 litrelik yedek mazot bidonu ve bagaj içi avandanlık sandığı.

Etiketler

Ynt: Satılık Beyaz Puma !

Umut ne yaptın yaa :eek:
Prensi satılığa çıkartabileceğine hiç ihtimal vermezdim valla...
Hayırlısı olsun....

Ev kurmakta oldukça masraflı olacak, birsürü ıvır zıvır şimdi. Çok satma taraftarı değilim aslında ama durduk yere sıkışmakta istemiyorum. Yaz sonuna kadar zamanım var daha hayırlısı olsun diyelim. Gönül ister ki yüklü bir para gelsin, Puma hep kapının önünde yatsın :D

"Ev kurmakta oldukça masraflı olacak, birsürü ıvır zıvır şimdi"
Tahmin edebiliyorum, Bosch bayiisi olduğum için neye mal olduğunu biliyorum ;)

BOSCH' Alıntı:
"Ev kurmakta oldukça masraflı olacak, birsürü ıvır zıvır şimdi"
Tahmin edebiliyorum, Bosch bayiisi olduğum için neye mal olduğunu biliyorum ;)

Bende boschtan almayı düşnüyordum bana düşenleri :smiley:

Hayırlısı olsun, araçta yapılan değişiklikleri çok güzel yazmışsınız, bizler bu değişikliklerin tanığıyız. Aracınızı umarım buradan bir arkadaş alır. :smiley: :smiley:Selamlar.

Her ne kadar İstanbulda olsam da yapabileceğim bir şey olursa haber vermen yeterli...0535/2556837

Mustafad' Alıntı:
Hayırlısı olsun, araçta yapılan değişiklikleri çok güzel yazmışsınız, bizler bu değişikliklerin tanığıyız. Aracınızı umarım buradan bir arkadaş alır. :smiley: :smiley:Selamlar.

Teşekkürler selamlar :smiley: Değerini bilen birileri vardır da değerini veren biri çıkar mı bilmiyorum :D Şuanda aynı aracı aynı şekilde toplamaya kalkacak biri eminim ki çok çok daha fazla harcayacaktır. Bu fiyattan 3-4 bin arası daha aşşağı bir fiyata vermeyi düşünüyorum, alacak kişinin gezenbilir'den olması şartıyla tabi...

BOSCH' Alıntı:
Her ne kadar İstanbulda olsam da yapabileceğim bir şey olursa haber vermen yeterli...0535/2556837

Çok teşekkür ederim, eşyaları almadan önce mutlaka sizi arayacağım. Saygılar...

sattıkdan sonra çok özleyeceksin sen aracını sanırım :smiley: neyse alana satana şimdiden hayırlı olsun. detayını bilmem, fiyatı pahalımı ucuzmu bilmem ama genel hatları ile güzel bir defender. kapımda olsa hoşuma giderdi :smiley:

Tempus' Alıntı:
sattıkdan sonra çok özleyeceksin sen aracını sanırım :smiley: neyse alana satana şimdiden hayırlı olsun. detayını bilmem, fiyatı pahalımı ucuzmu bilmem ama genel hatları ile güzel bir defender. kapımda olsa hoşuma giderdi :smiley:

Özlenmez mi hiç, şimdilik kapıda duruyor bakalım pek biryere gitmeye de niyeti yok gibi :smiley: Hayırlısı...

Yapma be Umut Kardeşim...İnsan şu araca kıyar mı evlilik için...Daha gençsin..Şimdi evlenip ne yapacaksın..Bütçem olsa 5 dk düşünmeden alırdım..Evlilik de neymiş :D

( Aman bu yazdıklarımı yenge görmesin ) ...

Saygılar

Cenk

Yengeye olan aşk defender aşkını geçti arkadaş üzülme inşallah eşinle yeni defenderinle geziler katılır bu günleri yadedersin

nordic1903' Alıntı:
Yapma be Umut Kardeşim...İnsan şu araca kıyar mı evlilik için...Daha gençsin..Şimdi evlenip ne yapacaksın..Bütçem olsa 5 dk düşünmeden alırdım..Evlilik de neymiş :D

( Aman bu yazdıklarımı yenge görmesin ) ...

Saygılar

Cenk

;D ;D Doğru söze ne denir bilmem...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri