Satılık Beyaz Puma !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,562
Ynt: Satılık Beyaz Puma !

simurg2' Alıntı:
Yengeye olan aşk defender aşkını geçti arkadaş üzülme inşallah eşinle yeni defenderinle geziler katılır bu günleri yadedersin

O da çok seviyor defenderı zaten. Bekleyip görelim artık neler olacağın. Hakkımızda hayırlısı olsun...

Etiketler

nordic1903' Alıntı:
Yapma be Umut Kardeşim...İnsan şu araca kıyar mı evlilik için...Daha gençsin..Şimdi evlenip ne yapacaksın..Bütçem olsa 5 dk düşünmeden alırdım..Evlilik de neymiş :D

( Aman bu yazdıklarımı yenge görmesin ) ...

Saygılar

Cenk

+1 ;D

Gerçekten üzüldüm satmana ama yine de her iki yeni durum için de hayırlı olsun diyeyim ;)

Selamlar

Umut,
Beyaz pumanın macersını bizde heyecanla takip etmiştik çok güzel bir eser çıktı ortaya çok emek verdin. Satılık ilanını gördüğümde üzüldüm

Ama şartlar bunu gerektiriyorsa satılacak, sonra ilerde daha güzelini yaparsın Hayırlısı olsun.

acemi80' Alıntı:
Umut,
Beyaz pumanın macersını bizde heyecanla takip etmiştik çok güzel bir eser çıktı ortaya çok emek verdin. Satılık ilanını gördüğümde üzüldüm

Ama şartlar bunu gerektiriyorsa satılacak, sonra ilerde daha güzelini yaparsın Hayırlısı olsun.

Mete abi bana pek satılacak gibi gelmiyor açıkçası :smiley: Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ama gönlüm kalmasından yana tabi. Belki bir sihirli deynek buluruz bir ara :D

umut gadaş ilanını şimdi gördüm eyvah dedim ahanda hayalimdeki defender satılıyor dedim kendikendime sen satlık etmesende 3 yıl sonra ben teklif edecektim şuan durum müsayit değil hemde yılın defenderi satılırmı yaaa neyse hayırlısı olsun inşallah satmadan da evlilik işini halledersin ;)

makinacı mehmet' Alıntı:
umut gadaş ilanını şimdi gördüm eyvah dedim ahanda hayalimdeki defender satılıyor dedim kendikendime sen satlık etmesende 3 yıl sonra ben teklif edecektim şuan durum müsayit değil hemde yılın defenderi satılırmı yaaa neyse hayırlısı olsun inşallah satmadan da evlilik işini halledersin ;)

3 sene daha bende kalırsa bu çok daha farklı bir araç olacak :smiley: Nasip kısmet bakalım. Bende merak ediyorum neler olacağını :D

bu araba satilmaz ben size soyliyim :smiley: bizde alamayana ve satamayana hayirli olsun der kapatiriz :smiley:

genelde aracini gonulsuz satan ve cok emek verip emeginin karsiligini almak isteyenlerin araclari satilmiyor burda :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR