Satılık Çekme Karavan 4.25 Başoğlu (SATILDI)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilyasfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,428
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilyasfb

Kamp II
Merhaba. Arkadaşlar çok özenerek ve çok ugraşarak son halerine getirdigim gözüm gibi baktıgım karavanımı bi takım özel nedenlerimden dolayı satmak zorunda kaldım karavanım çok fazla anlatmama gerek yok zaten ilana baktıgınız zaman nedemek istedgimi anlıcaksınız sanırım. Herşeyi faaldir ve düzenli olarak hafta sonları kulanıyorum karavan meraklsı arkadaşlar için bulamıcanız fiyata ve bulamıcnız zevkle yaptıgım 4kişik başoglu marka karavanımı satıyorum ciddi alıcılar ufak olmak kaydiyle bi indirim yaparım buda gezenbilir comdaki arkadaşlar için (bu yüzden arıcak arkadaşlar ya formdan benle iltibata geçsin yada telefonda formdan aradını söylesin!!!) Burdaki degerli arkadaşlarımızn bana bazı konularda çok faydası oldugundan bu formdan birine gitmesini isterim saygılar...

Etiketler
Ynt: Satılık Çekme Karavan 4.25 Başoğlu (SATILDI)

mrb.ilanımdan lik ve numaram silinmiş tekrar yazım arkadaşlar sahibinden com. dan ilan no:11186367 ile aratırsanız görürüsünüz selamlar

tşk ederim daha iyisi sizn olsun işallah üzülerekte olsa satmak zorundayım şuan :-\iyi günler

Merhaba.arkadaşlar karavanımı bi süre önce satılık ilanını vermiştim o zaman maddi sıkıntım fazla yoktu şuan cidden çok maddi sıkıntıda oldugumdan dolayı 1250 TL.fiyatını düştüm bu kırız bizide vurdu anlcanız bu yüzden benim gibi karavan meraklısı iyi bi arkadaşa gitmesini istiyorum lütfen kıymetini bilen biri alsın çok emek sarfedildi

mrb arkadaşlar karavanımı sattım ilanı SİLERSENİZ SEVİNİRİM

hayırlı olsun ilyas bey şimdiki planınız nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri