SATILIK CHEROOKE 4.0LT

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cip Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,309

Etiketler
Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT

jeep' Alıntı:
27.500 e 2003 Jeep Kj Liberty var. 3.7 lt 210 hp. 80 binde orjinal. Yok yok.. Ama önler bağımsız işte. fazla yükseltemiyorsun. Bu yüzden XJ çok tutuluyor. Önün açık..

Göktuğ bey ağzın arı boku yesin emi:smiley:Elma ile Armutu kıyaslayarak fiyat biçenler için net bir anlatım olmuş.

Merhaba;

Başka bir arkadaşın satış ilanının da kendi aldığınız aracın fiyatını yada muadil araçların fiyatlarını yazmak ne kadar doğru yada etik ?
yada amaç nedir ?
Hakketen anlayamıyorum.

Burak

BOBO' Alıntı:
Merhaba;

Başka bir arkadaşın satış ilanının da kendi aldığınız aracın fiyatını yada muadil araçların fiyatlarını yazmak ne kadar doğru yada etik ?
yada amaç nedir ?
Hakketen anlayamıyorum.

Burak
Ben anlıyorum, siz çok yormayın kafanızı.Selamlar

BOBO' Alıntı:
Kafami yormak ?
Hayirli olsun arabaniz size gule gule kullanin.
Selamlar
Burak
Burak bey inanın kırmak için asla yazmadım.İnanın gülümseyerek yazdım.Demek istediğim o ki; diyelim pazara gittiniz.Herkes domatese 0,85 krş istiyor tezgahta.Biri 2 tl yazmış.Görenin yüzü asılır ve o adama şöyyle bir bakılır.hatta tepki koyulur.Biz tepkisiz bir milletiz diye zaten benzin pompamızı depomuza değil ağzımıza sokuyorlar.Başka bir ülkede benzine zam gelmeden ;önce basına sızdırılır, nabız tutulur sivil toplum örgütlerinin ve sendikaların gönlü yapılır.Tepki çoksa zam geri çekilir yada indirilir.Biz bu ülkede günde 3 zammı nasıl görüyoruz, 180 küsür ülkelik dünyada nasıl EN PAHALI YAKITI kullanıyoruz?Hep tepkisizlikte.Enayi yok bu sitede.18 bin tl piyasası olan araca 36 yazmak HAKARETTİR!
Bu arada sizinle akçakocada tanışmışmıydık??? selamlar

18.000'e 97 üstü kare kasa varsa, bir tane de ben alabilirim, ikinci araç olarak. Ama yıpranmamış olacak, orjinal olacak.

outlaw06' Alıntı:
Burak bey inanın kırmak için asla yazmadım.İnanın gülümseyerek yazdım.Demek istediğim o ki; diyelim pazara gittiniz.Herkes domatese 0,85 krş istiyor tezgahta.Biri 2 tl yazmış.Görenin yüzü asılır ve o adama şöyyle bir bakılır.hatta tepki koyulur.Biz tepkisiz bir milletiz diye zaten benzin pompamızı depomuza değil ağzımıza sokuyorlar.Başka bir ülkede benzine zam gelmeden ;önce basına sızdırılır, nabız tutulur sivil toplum örgütlerinin ve sendikaların gönlü yapılır.Tepki çoksa zam geri çekilir yada indirilir.Biz bu ülkede günde 3 zammı nasıl görüyoruz, 180 küsür ülkelik dünyada nasıl EN PAHALI YAKITI kullanıyoruz?Hep tepkisizlikte.Enayi yok bu sitede.18 bin tl piyasası olan araca 36 yazmak HAKARETTİR!
Bu arada sizinle akçakocada tanışmışmıydık??? selamlar

Savaş bey bende bir XJ sahibi olarak bu araçların fiyatı ile ilgili yazdığınız yazıları kınıyorum.Bunu polemik yaratmak için yazmıyorum fakat isteyerek yada istemeyerek yazdığınız bazı şeyler benim gibi kare kasası olan birçok kişinin malına fiyat biçmeniz,hor görmeniz hoş değil.Kaldıki bir kısım fikirlerinize katılıyorum,evet örneğin benim aracım 98 bence bu aracın fiyat aralığı 15000-20000 olmalı,fakat ne yazık ki şu anki piyasada 250000-30000 arasında.Bu demek oluyor ki bende bu aralıkta aldım ve satarsam bundan aşağı satmayacağım.Kaldıki malum sitede 55000TL hatta 105000TL fiyatlı kare kasalar gördüm.Herkezin malı kendine kıymetlidir,bunlarada birşey deme hakkımız yok,almayız olur biter.Şimdi konusuna yazdığımız arkadaşında bu aracı kaça aldığını bilmiyorsunuz ve bilmeden itham ediyorsunuz.Size bu araçların fiyatı hakkında bir örnek vereyim.Bir dostumun kardeşi 97 model kare kasa aldı 2-3 ay önce tamda sizin dediğiniz gibi 19000TL fiyatla.Fakat araç alındıktan sonra her iki defransiyel komple değişmek zorunda kaldı.Sadece iş onunlada bitmiyor ama en göze görüneni söyleyeyim dedim.Şimdi bana gelse bu arkadaş deseki araçları değişelim üzerinede 10000TL vereyim,yemin olsun değişmem.Varın siz düşünün aracın durumunu.İşte sizin dedğiniz rakamlara alınan araçların durumu bu.Biliyorum siz aslında başkalarına kızıp girdiniz bu konulara fakat kare kasası olan insanlara maddi olarak zarar verecek boyutlara ulaşmaya başladı,sizden ricam lütfen bundan sonra fiyat konusunda yorum yapmayın.Kaldıki bir de şu var başka markalar da var bu site de satılık ilanı olan 98-99 modellerine 40000TL isteniyor,bu isyanınızı hak arama mücadelenizi o konu başlıkları altında hiç görmedim.Teşekkürler.

Ya usta yapma senin arabayla bu birmi??? İnan pes dedirttin! Bomboş bir araç bu
Kıyaslaman bile garip.senin araçta 15 bin tl üzerinde masraf aksesuar var!Benimki bir hak arama yada isyan değil:smiley: ne yaptınız:smiley: ki çıkış mantığınız çok hatalı.Şimdi biri aracını pahalı almış canı yanmış diye oda başkasının canınımı yaksın?sıfır hata, kusursuz ankarada 2001 model xj var 2 adet 21 e bırakıyorlar.hadi buyrun.işkembeden atmıyorum ki abicim.bu arada ben bir ara sizin araca da alıcı oldum.bir kerelik olsun çok istiyorsun dedimmi?neden?çünkü yapılı araçla yapısızın temizle bakımsızın farkını biliyorum çok şükür.saygılar.

Serkan.Ozkan' Alıntı:
18.000'e 97 üstü kare kasa varsa, bir tane de ben alabilirim, ikinci araç olarak. Ama yıpranmamış olacak, orjinal olacak.
murat çeliğin dükkanda internetten kendin bana gösterdin 2001 model aracı 21 e kadar bırakıyorlar dedin.şimdi sıkıntın ne?2, aracı alsana ne duruyorsun?senin karın ağrın burya yazılan değil, ankara serbest muhabbet köşesinden kalmış.

outlaw06' Alıntı:
Ya usta yapma senin arabayla bu birmi??? İnan pes dedirttin! Bomboş bir araç bu
Kıyaslaman bile garip.senin araçta 15 bin tl üzerinde masraf aksesuar var!Benimki bir hak arama yada isyan değil:smiley: ne yaptınız:smiley: ki çıkış mantığınız çok hatalı.Şimdi biri aracını pahalı almış canı yanmış diye oda başkasının canınımı yaksın?sıfır hata, kusursuz ankarada 2001 model xj var 2 adet 21 e bırakıyorlar.hadi buyrun.işkembeden atmıyorum ki abicim.bu arada ben bir ara sizin araca da alıcı oldum.bir kerelik olsun çok istiyorsun dedimmi?neden?çünkü yapılı araçla yapısızın temizle bakımsızın farkını biliyorum çok şükür.saygılar.

Savaş bey haklısın siz bana fiyat sorduğunuz da,karşılıklı herşeyi açıkça yazdık.Sizin benim satış başlığımda ki yazılarınızdan hiçbir şikayetim yok,kaldıki sizin gayet beyefendi biri olduğunuzu düşünüyorum.Ancak sizin birilerine kızıp yazdığınız yazılar,sizin gibi yapılı ve yapısız araçları ayırt edemeyecek kişler karşısında bizim elimizdeki malın değerini düşürüyor demek distedim.Zaten bilen de bilir siz hiç üzmeyin kendinizi.Pahalı alan,pahalı satmak isterse kimsede bulaşmaz,malda elinde kalır zaten.Kendi akılsız alış verişinin cezasını kendi çeker.Ben size farkını bilmiyorsunuz demedim.Yalan söylüyorsunuz da demedim.Sadece istemeden zarar veriyorsunuz dedim.Ayrıca bu konuda siz yazdıkça sizede zarar veriyor kanaatindeyim.İyi günler.Satış yapan arkadaşa da hayırlı satışlar diyelim,konusunu kirlettik epeyce,gerçi bu arada konu güncellenmiş oldu:smiley:

apollo7474' Alıntı:
Savaş bey haklısın siz bana fiyat sorduğunuz da,karşılıklı herşeyi açıkça yazdık.Sizin benim satış başlığımda ki yazılarınızdan hiçbir şikayetim yok,kaldıki sizin gayet beyefendi biri olduğunuzu düşünüyorum.Ancak sizin birilerine kızıp yazdığınız yazılar,sizin gibi yapılı ve yapısız araçları ayırt edemeyecek kişler karşısında bizim elimizdeki malın değerini düşürüyor demek distedim.Zaten bilen de bilir siz hiç üzmeyin kendinizi.Pahalı alan,pahalı satmak isterse kimsede bulaşmaz,malda elinde kalır zaten.Kendi akılsız alış verişinin cezasını kendi çeker.Ben size farkını bilmiyorsunuz demedim.Yalan söylüyorsunuz da demedim.Sadece istemeden zarar veriyorsunuz dedim.Ayrıca bu konuda siz yazdıkça sizede zarar veriyor kanaatindeyim.İyi günler.Satış yapan arkadaşa da hayırlı satışlar diyelim,konusunu kirlettik epeyce,gerçi bu arada konu güncellenmiş oldu:smiley:
Bir kaç ay sonra yine güncelleriz:smiley: Bu arada 2. araç düşünen arkadaşlar bu araçla pazarlık yapsın.36 olmaz 33 olur.Hayırlısı bakalım:smiley:))

1994 model var bizde. 2 inç oldmenu yükseltme. prins lpg. tavan port bagaj. copper stt ve içi dışı cam gibi. cd çalar hoparlör filan tam.çok düzgün bir araç 26 istiyor arkadaşımız. Benim gördüğüm en temiz xj lerden birisi..

jeep' Alıntı:
1994 model var bizde. 2 inç oldmenu yükseltme. prins lpg. tavan port bagaj. copper stt ve içi dışı cam gibi. cd çalar hoparlör filan tam.çok düzgün bir araç 26 istiyor arkadaşımız. Benim gördüğüm en temiz xj lerden birisi..
Hocam prins lpg ye rutin 10 yada 20 bin km bakımı gerekiyormu?Benim lpg de prins.memelerdi, süzgeç/filtreydi 150 den 300 e kadar bakım maliyeti çıkıyor.Akgün aydının ustası prinste çok gerek yok ama 20 binde sadece filtre değişsen yeter dedi.Bir fikriniz varmı?4,300 liralık tüp:smiley:bakım da istemesin artık:smiley:
Birde abs beyni arızalı 97 5,2 zj nin.Tamiri 300 tl.yaptıran, fikri olan varmı?

outlaw06' Alıntı:
murat çeliğin dükkanda internetten kendin bana gösterdin 2001 model aracı 21 e kadar bırakıyorlar dedin.şimdi sıkıntın ne?2, aracı alsana ne duruyorsun?senin karın ağrın burya yazılan değil, ankara serbest muhabbet köşesinden kalmış.

ya birader bir yavaş, bir sakin ya, 2. viteste çıkamazsın dimdik rampayı. Sen şimdi, X5 gibi bir araçtan yeni kurtuldun, X5, Cherokee veya benzeri arazi araçları çok çok farklı. Sana gösterdiğim araç 96 modeldi. Bu Cherokee XJ, kare kasa dediğimiz araçlar 1997 yılında yenilendi, biraz makyaj ve yeni tip motor olmaları sebebiyle, eski modellerine göre daha az yakıt yakarlar ama alt yapı, sağlamlık aynıdır, ülkemizde de talebin fazla olması, 1997 modelin vergisinin bu sene düşmesi ve 1998 modelin de haliyle Temmuz ayından sonra vergisinin düşmesiyle birlikte, tutulan modellerdir. Olay, bundan ibaret birader.
ne var yani, 18.000'e bir 1997 Cherokee XJ bulsan da bize haber versen, ne olur yani, fazla varsa bizde alalım, ne var yani yanlış bişey mi var?

arkadaşlar slm kım kacaalır kaca satar kımı alakadar eder anlam veremıyorum alana satana hayırlı olsun demek duser

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR