satılık cj diferansiyeli!!! (amc 20)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OZ_GoRe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,543

OZ_GoRe

Ana Kamp
Yer
KARABÜK
cok temiz 77 model cj ler ve sonrasında kullanılan amc 20 ile tabir edilen ön ve arka kovanlarıyle aksleriyle birlikte 2 adet diferansiyel satılıktır. diferansiyerller cok temizdir. bestop tene ile de takas edilir...

Etiketler

Ynt: satılık cj diferansiyeli!!! (amc 20)

valla yalan yok bana bestop tente aldirsin yeter hic fiyatlari nerdedir bilmiyorum rauf ustayla gorusur fiyatini yazarim ama bana acilen bestop tente lazim o yuzden satiyorum

benim için sıfır olması önemli degil cıkma temiz de olabilir, camları yırtık ta olabilir onemli olan kumas kısmı ve butun mekanizması saglam olsun yeter yani ikinci el de olabilir... soyle baktıgım zaman sadece ön diferansiyele herseyi içinde 1000 lira para istiyorlar.
(11/41) ikisi de ortalama 2000 - 2500 civarı bestop alması lazım yani... saygılarımla

bende ön arka var 1500 tl istiyorum ama neyazıkki alan olmuyor..

ben satmasam da olur cok ta onemli degil bende arabamın butun yedek parcaları mevcut sanzımandan motoruna kadar hepsinden yedek var. ben bestop la takas eden falan olursa diye satılıga cıkardım. yoksa onemli degil. tsk..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR