Satılık CJ Hidrolik Direksiyon Orjinal Hortumları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinanmutlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,737

sinanmutlu

Kamp I
SIFIR POMPA:275 TL
SIFIR POMPA AYAĞI:45 TL
ÇIKMA POMPA:150 TL
SIFIR ORJİNAL HORTUMLAR (yapma değil orjinal USA): 175 TL
SIFIR BOŞLUK MUHAYYER DİREKSİYON KUTUSU - 350 TL
HEAVY DUTY DİREKSİYON KUTUSU DESTEK ÇUBUĞU-orjinal sıfır:175 TL
NOT: ÜRÜNLER MUHAYYERDİR. beğenilmediği takdirde araca bağlanılmamak kaydıyla geri alınır.(direksiyon kutusu denenebilir.hata ve boşluk varsa iade alınır)

SİNAN MUTLU 0542 5745354- 05418333883 mutlumutlu8@hotmail.com

Etiketler
Ynt: Satılık CJ Hidrolik Direksiyon Orjinal Hortumları

fotoğrafları ekliyoruz.

DSC00045.jpg

merhaba.bu malzemeler sıfır mı,çıkmamı.siz neden satıyorsunuz.bilgilendirirmisinz.

direksiyon kutusu wranglerden çıkma. Almanyadan geldi. Diğerlerini Ankarada Yalçın Otodan sıfır aldım. Çan ise tar otomotivden alındı.
Satma sebebim
arabayı asfaltta kullanıyorum. Lastiklerim küçük ve sürat için ayna mahruti taktım. yani asfaltta yüksek sürat yapıyorum.Bu direksiyonlar çok hafif ilk sürüşümde asfaltta tehlike atlattım. Bundan önce arabamın üzereinde kıbrıstan almış olduğum mercedes 190e direksiyon kutusu ve pompası vardı biraz ağır olduğu ve orjnal olmadığı için sökmüştüm fakat onu geri takacağım.

sinan bey.benim de cj 5 te çok gezme vardı.lastklerimde 33x12.5 olduğu için direksiyondan diye düşünmüştüm.ulus otomotivden ali abiyle görüştüm ve sorunum çözüldü.arka tekerleklere flanj taktım arabam şu anda ip gibi gidiyor.ali abiyle görüşmende fayda var.telefonu 0212 238 03 50 saygılar

nerden acaba plakası yokta aracın

tamponu yeni taktım. araçta garajda yatıyor o yüzden plakayı takmadım.araba asfaltta gezeleme yapıyor fikri olan var mı?

lastiklerin pek de küçük değil.ölçüsü ne

sinan bey hayırlı satışlar. aracınızı ünyede görmüştüm çok ilgimi çekmişiti bir cj hayranı olarak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.