satılık Cooper STT lastik ve Pro Comp jant

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Melihozcan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,980

Etiketler

Ynt: satılık Cooper STT lastik ve Pro Comp jant

4 adet Pro Comp cant + 1 adet orjinal jant (stepne icin kullanıyordum) hediyedir. Fiyat = 750 TL
5 adet Cooper STT Fiyat = 1,250 TL
komple set = 1,750 TL

willys e olur mu acaba.. :smiley:.. fiyat makul ama ben biraz daha düşmesini beklesem ayıp olur mu :-[

ismailboya' Alıntı:
willys e olur mu acaba.. :smiley:.. fiyat makul ama ben biraz daha düşmesini beklesem ayıp olur mu :-[

bijon aralığı nedir willysin?
bu jantların bijon aralığı 127
bijon aralığı uymaz ise spacer ile kullanma sansınız var.

takım icin fiyat 1,650 TL demiş idim. 1,500 TL ye en son bırakırım. Acıkca soyliyeyim 1,500tl nin altına kesinlikle inmeyi düsünmüyorum. kısmet satılırsa satılır.. hayırlısı ne ise o olsun ;)

SON SON fiyat takım icin 1,500 TL
daha ne yapayım ;D

güncel..

jantlar - lastikler suan icin kayısdagı / istanbul da , dileyen gorebilir..

satılmıstır , yeni sahibine hayırlı ugurlu olsun.
tesekkürler..

selam 5 bijon dodge kamyonete uyarmı jantlar kredi kartıyla taksitle alma imkanım varmı fiyatınız sonmu iyi satışlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,776
Kaydolan Son Üyemiz
UĞUR TOHUMCUOĞLU

SON KONULAR

Geri