Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1ay boyunca sadece hafta sonları kullanılmış stt ölçüler: 31 10.5 15 alan arkadaşa 265 70R16 ölçülerinde bridgestone vakumlu kış lastiğinide ücretsiz verebilirim fiyat 1500tl iletişim 5075010234
arkadaşlar lastikler çorumda toyota hılux aracımda kullandım ve şuan aracımı yükseltiyorum ve aynı lastiğin 33 olanından aldım o yüzden bunları satıyorum lastikler bağ evinde olduğu için çekme fırsatım olmadı ama bugun çekip akşama yüklerim saygılar
Ben şimdilik alıcı değilim henüz araç arıyorum ama merak ettiğim bir konu var,bu lastikleri karda kullandınızmı acaba? kar performansı nasıldır? kullanmadıysanızda biliyor olabilirsiniz.
Ben şimdilik alıcı değilim henüz araç arıyorum ama merak ettiğim bir konu var,bu lastikleri karda kullandınızmı acaba? kar performansı nasıldır? kullanmadıysanızda biliyor olabilirsiniz.
Bu tür lastikler ezilmemiş kar üzerinde kullanıldığında iyi performans verir,kar erimiş ve düzleşmiş ise çok verim alamazsınız hele buz üzerinde normal lastik bile daha güvenlidir.