Satılık Daihatsu Terios-2005

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amanos80 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,929

amanos80

Kamp III
Yer
OSMANİYE
2005 model Terios SX . Orijinal 27800 km'dedir. Araç sınıfının en dolu modelidir: Deri koltuk,elektrikli ayna,sunroof,merkezi kilit,uzaktan kumandalı alarm,4 koltuk başlığı,elektrikli ön camlar,domuzluk,stepne sıfır...vs vs...

Ön.JPG

Sağ.JPG

Sol.JPG

Arka.JPG

Etiketler
Ynt: Satılık Daihatsu Terios-2005

Aracı 2008 yılında aldım,4 yıldır tamirci yüzü görmeden kullanmaktayım. ;D
Alırken;sahibi bayanın üst üste 2 kaza yaptığını ve tüm bakımın İskenderun Daihatsu bayisinde yapıldığını söylediler.( Daha sonra tramer sorgusunda da, faturanın şişkinliğinden belli oluyordu ;D ) Bana söylenen: Sol kapı yüzü,sol çamurluk ve ön kaputun değiştiği yönündedir. Servise sorma gereği duymadım; çünki aracı bilerek ve o haliyle, piyasa fiyatının altında aldım. ::smiley:
Daha sonra değişik usta ve galericilere göstermeme rağmen, hiç biri araçta bir değişim olmadığını söylediler :eek: ;D ;D ;D (Burda servise verilen parayı takdir ettim).
Adamcağız arabayı alıp garaja kilitlemiş ve daha sonra da yurt dışına gitmiş.Bir yıl yatan arabayı bu şekilde almıştım...

Aracı aldığımda 17.500 deydi, demek ki dört yılda yaklaşık 10.000 km de ben yapmışım.Sadece hafta sonları,yaylaya gitme amacıyla kullanılmış olup bir kere Gazoff ekibi ile sıkı off-road görmüştür :p Aracın performansı site duayenlerinden, Göktuğ Güzelbey'den sorulabilir 8)

Satışta ki diğer aracım (Hyundai İ20 Troy) nedeniyle malum siteye ilan veremediğim için, buraya doğrudan Gezenbilir fiyatı olarak 20.000 tl yazıyorum. ( İlana çıktığında malum site fiyatı 21.000 olacaktır)

Açılır Tavan.JPG

Bagaj.JPG

Klima.JPG

Ön Göğüs.JPG

Sağ iç.JPG

Otomatik yıkamada sol dikiz kırıldı ve burada temin edemediğim için bantlayıp kullanıyorum. Yakıtı düşük ve az kullanıldığı için lpg taktırmadım.
Sorularınız olursa cevaplamaya hazırım.
Saygılarımla...

Sol Dikiz.JPG

Sol iç.JPG

Hayırlı olsun, Yeni bir proje vardır herhalde... ;D ;D ;D
Yok hemşerim,iki araç fazla geldi :D
Artık hangisi önce satılırsa ::smiley:

araç temiz ve güzel ayrıca sizden araç almakta ayrıbir şans alacak arkadaşlar mutlaka memnun kalacaktır hayırlı satışlar.

"araç temiz ve güzel ayrıca sizden araç almakta ayrıbir şans alacak arkadaşlar mutlaka memnun kalacaktır hayırlı satışlar."
Bekir Bey,teşekkür ederim.
Hakkımızda hayırlısı, inşallah site içinde kalır. :smiley:

Ali,hayırlısı olsun.Ben de Teriosu değiştirmeyi düşünüyorum ancak kıyamıyorum. Birde yeni değişecek vergilerin netleşmesini bekliyorum.

aslankurt72' Alıntı:
Ali,hayırlısı olsun.Ben de Teriosu değiştirmeyi düşünüyorum ancak kıyamıyorum. Birde yeni değişecek vergilerin netleşmesini bekliyorum.
Komutanım, dediğim gibi araç fazlalığından satışta. :mad:
İnşallah Hyundai gider de, emektar bende kalır. :D
Yeni vergiler kısa dönemde sübvanse edilecek gibi görünüyor bayilerce.

Hayrlı satışlar kaçırılmayacak bir fırsat.umarımki hak eden birisi alır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR