quote author=vosdost link=topic=83213.msg1085530#msg1085530 date=1330813746]
Izmırde usta ve parca konusunda yardımcı olabılırm. Gercı Izmır dısındayım telefonla elımden gelenı yapmaya calısırım.
Teşekkür ederim kardeşim.Sendede bu ambulanstan vardı.Yeşil.Hatırlarsan yamanlarda karagölde muhabetini yapmıştık.
Aslında bu araba tam senlik.Gel sen al bunu ;D .Bunun hakkından sen gelirsin.Olmadı unimogu bana verirsin. ;D
quote author=vosdost link=topic=83213.msg1085530#msg1085530 date=1330813746]
Izmırde usta ve parca konusunda yardımcı olabılırm. Gercı Izmır dısındayım telefonla elımden gelenı yapmaya calısırım.
Teşekkür ederim kardeşim.Sendede bu ambulanstan vardı.Yeşil.Hatırlarsan yamanlarda karagölde muhabetini yapmıştık.
Aslında bu araba tam senlik.Gel sen al bunu ;D .Bunun hakkından sen gelirsin.Olmadı unimogu bana verirsin. ;D
Hatırladım
Dusunmuyor degılımde fakat aynı toplama senaryosu suan gozumde buyuyor. Daha toplanacak unımog ve serı 3 var ve Suan 3 arazı aracı bana cok fazla gelır. Arazinin ne oldugunu ben bu aracta ogrendım. Ne zaman ne yapacagını cok ıyı bılırım. . Unımogu vermem. Benım yıllarca hayalını kurdugum bır oyuncaktı. Gercı suana kadar ıstedıgım basarıyı gostermedı.
Yunus Bey kiminin parası kiminin duası, hangisinin hayırlı olacağı belli olmaz, Aranızdaki pazarlıkta fiat yaklaşmış ise bulun arasını sevindirin Selim kardeşimizi.
Hayırlı satışlar.
Kenan YAMA
Ya arkadaşlar ne anlıyosunuz bu ambulans deflerden ;D Ben hiç sevemedim ;D .Hatta ben bu aracı ilk aldığımda yolda gören herkes bana gülüyodu .Arkadaşlarım ''bu ne ya,baytar arabası''filan demişlerdi.O gün bu gündür,koltuğuna bile oturmadım. ;D
bak ben baytarım üstad balıkesir kepsut ilçesindeyim gel sat bunu bana bende renodan kurtulayım arazi aracıma kavuşayım ama ödemede yardımcı olman mümkünmü sevinirim