Satılık Defender Ambulans

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunusure Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,388

Etiketler
Ynt: Satılık Defender Ambulans

Izmırde usta ve parca konusunda yardımcı olabılırm. Gercı Izmır dısındayım telefonla elımden gelenı yapmaya calısırım.

Arkadaşlar çok candan ve güzel yorumlar yapmışsınız :D ;D .Sizlere teşekkür ederim.Akşam akşam güldüm :D .
Ben nasıl ''he'' derim. ;D

quote author=vosdost link=topic=83213.msg1085530#msg1085530 date=1330813746]
Izmırde usta ve parca konusunda yardımcı olabılırm. Gercı Izmır dısındayım telefonla elımden gelenı yapmaya calısırım.

Teşekkür ederim kardeşim.Sendede bu ambulanstan vardı.Yeşil.Hatırlarsan yamanlarda karagölde muhabetini yapmıştık.
Aslında bu araba tam senlik.Gel sen al bunu ;D .Bunun hakkından sen gelirsin.Olmadı unimogu bana verirsin. ;D

yunusure' Alıntı:
quote author=vosdost link=topic=83213.msg1085530#msg1085530 date=1330813746]

Teşekkür ederim kardeşim.Sendede bu ambulanstan vardı.Yeşil.Hatırlarsan yamanlarda karagölde muhabetini yapmıştık.
Aslında bu araba tam senlik.Gel sen al bunu ;D .Bunun hakkından sen gelirsin.Olmadı unimogu bana verirsin. ;D

Hatırladım :smiley:
Dusunmuyor degılımde fakat aynı toplama senaryosu suan gozumde buyuyor. Daha toplanacak unımog ve serı 3 var ve Suan 3 arazı aracı bana cok fazla gelır. Arazinin ne oldugunu ben bu aracta ogrendım. Ne zaman ne yapacagını cok ıyı bılırım. . Unımogu vermem. :smiley: Benım yıllarca hayalını kurdugum bır oyuncaktı. Gercı suana kadar ıstedıgım basarıyı gostermedı.

mehmet35yildiz' Alıntı:
neye he diyecek yunus bey ki, sanırım konuya fransız kaldık

Bende bilmiyorum ;D

tahminim İzmir İstanbul arası def. transferi söz konusu, bonserviste anlaşma sağlanamıyor, :D

Fiyat konusunda bir pazarlık oldu, Yunus Bey hala direniyor, valla bugün arkadaşlarla da konuştuk, benden başkasına yar olursa o araç gözüm kalacak ;D

Yunus Bey kiminin parası kiminin duası, hangisinin hayırlı olacağı belli olmaz, Aranızdaki pazarlıkta fiat yaklaşmış ise bulun arasını sevindirin Selim kardeşimizi.
Hayırlı satışlar.
Kenan YAMA

Ya arkadaşlar ne anlıyosunuz bu ambulans deflerden ;D Ben hiç sevemedim ;D .Hatta ben bu aracı ilk aldığımda yolda gören herkes bana gülüyodu :D :D .Arkadaşlarım ''bu ne ya,baytar arabası''filan demişlerdi.O gün bu gündür,koltuğuna bile oturmadım. ;D

bak ben baytarım üstad balıkesir kepsut ilçesindeyim gel sat bunu bana bende renodan kurtulayım arazi aracıma kavuşayım ama ödemede yardımcı olman mümkünmü sevinirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

SON KONULAR

Geri