Satılık Defender Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Defendermania Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,261

Defendermania

Ana Kamp
Yer
Bulgaristan
Herkese merhaba...
Bir süredir Land rover Defender sahibi olma hayaliyle araçları araştırıyorum. Aşağıda linkini verdiğim araç hakkında bilgi sahibi olan özellikle Antalyalı gezenbilir dostları yorumlarını bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-cok-temiz-120-beygir-tdi-sifir-motor-daha-temizi-yok-55108712/detay/

Şimdiden teşekkürler...

Ayhan

Etiketler

Ynt: Satılık Defender Hakkında Yardım

merhabalar.....araştırdıgınız araç gerçekten cok guzel.antalyanın en başarılı diflerinden biri...araçtan once ustası onemlı onuda allah basımızdan eksık etmesın......mantıklı bır karar.....

dizel olsun illa demiyorsanız foremost rumuzlu arkadaşımızın aracına bakmanızı da tavsiye ederim.

ernarvz' Alıntı:
merhabalar.....araştırdıgınız araç gerçekten cok guzel.antalyanın en başarılı diflerinden biri...araçtan once ustası onemlı onuda allah basımızdan eksık etmesın......mantıklı bır karar.....

ilanda yazılanlar dışında verebileceğinizi extra bir bilgi var mıdır? Araç uzaktan gerçekten çok başarılı gözüküyor ama içi ne durumdadır, araç toplanırken ne derece özen gösterilmiştir, neler yapılmıştır hiçbir bilgim yok.
Varsa bilginiz paylaşmanızı rica ederim.

Ayhan

huseyinyilmaz' Alıntı:
dizel olsun illa demiyorsanız foremost rumuzlu arkadaşımızın aracına bakmanızı da tavsiye ederim.

ilginiz için teşekkür ederim ama dizel düşünüyorum. bu arada sizin aracınız da güzel bir yolda ilerliyor. kazasız belasız güle güle kullanmanızı dilerim.

Ayhan

Defendermania' Alıntı:
ilginiz için teşekkür ederim ama dizel düşünüyorum. bu arada sizin aracınız da güzel bir yolda ilerliyor. kazasız belasız güle güle kullanmanızı dilerim.

Ayhan

çok teşekkür ederim. haftasonuna lastikler takılmış olursa fotografları paylaşırım. şimdiden uykularım kaçıyor heyecandan. V8 takılıyor olsa herhalde haftalarca uykusuz kalırım. :smiley:
inşallah gönlünüze göre bir defender bulursunuz.

huseyinyilmaz' Alıntı:
çok teşekkür ederim. haftasonuna lastikler takılmış olursa fotografları paylaşırım. şimdiden uykularım kaçıyor heyecandan. V8 takılıyor olsa herhalde haftalarca uykusuz kalırım. :smiley:
inşallah gönlünüze göre bir defender bulursunuz.

bakalım hayırlısı. şu anda kararım 25 civarı bir puma motorlu eli yüzü düzgün yada 17-18 civarı düz dizel motorlu eli yüzü düzgün defender almak. Amaaa:smiley:
Bu arayış eylül sonunu bulursa sanıyorum ankaradan bir tane hurdaya benzer şasisi sağlam bir defender alıp götürüp koyacağım Maslak Oto Sanayiye:smiley:

Bakalım aramaya devam... Antalyadakinde biraz gözüm kaldı açıkçası bakalım onun hakkında biraz bilgi toplamaya çalışacam. Bir de iç fotoları lazım tabi..

şahsi fikrim 25000 lira verecekseniz 7000 lira civarında bir araç alıp toplamanız. çünkü alacağınız aracın nasıl toplandığını bilmek çok zor. diğer türlü a dan z ye herşeyini biliyor olacaksınız. ve 20000 lira harcayarak muhteşem bir defender çıkacaktır ortaya.ama sabredermisiniz uğraşabilirmisiniz orası işin en can alıcı noktası.

huseyinyilmaz' Alıntı:
şahsi fikrim 25000 lira verecekseniz 7000 lira civarında bir araç alıp toplamanız. çünkü alacağınız aracın nasıl toplandığını bilmek çok zor. diğer türlü a dan z ye herşeyini biliyor olacaksınız. ve 20000 lira harcayarak muhteşem bir defender çıkacaktır ortaya.ama sabredermisiniz uğraşabilirmisiniz orası işin en can alıcı noktası.

açıkçası bende kendime güvenemediğim için hazır defender bakıyorum şu sıralar. Ama dediğim gibi pek de istediğim fiyatlara istediğim araçları bulamıyorum. İnsanlarda haklılar bu iş böyle tonla emek zman para harcanmış araçlar satmak istediklerinde karşılığını kolay kolay bulmuyor. Bakalım daha 1-2 ay bekleyeceğim ondan sonrası kader kısmet:smiley:

Ayhan

benım bılgılerım dahılınde aracın ıcıde dısıda tertemız...herkesın temız anlayısı farklıdır bence buyrun gelın mıısafırımız olun aracı kendınız gorun herseyden onemlısı bu.....bende defender aldıgımda oyle yapmıstım daha cok ıcıme sınmişti.......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR