Satılık Defender Kamyonet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,793

tugsan75

Zirve
Yer
İSTANBUL
Merhaba Arkadaşlar;

Satılık Defender kamyonet 1995 modelmiş vedizelmiş,askeriyeden çıkma takasa alınmış.Aşırı temiz olduğunu belirttiler,Çanakkaleden,Ankaraya kullanarak getirmişler.Çok fazla bilgim yok resimlerini ve irtibat kurabileceğiniz kişinin numarasını vereyim.Alana hayırlı olsun. ;D

Başar AKÇAGÖZ
0 533 275 70 84

Not:Landcı arkadaşlarımda bu kıyağımı unutmasınlar,banada Toyota bulunca haber verirler artık ;D

land.jpg

land1.jpg

land2.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Defender Kamyonet

slm arkadaş toyota demişsin ama hangi modeli aradığın modeli söylersen belki yardım edebiliriz mümkünse benzer resimleri varsa onuda ekle

Ensar bey;espiri anlamında söyledim,biz Toyotacılar,Landcılar,jeepciler takılırız birbirimize ara ara.Ama notumu aldım 2. bir LC ye ihtiyacım olunca size mesaj atarım.İlginize teşekkürler.

Arkadaşlar araç dün plakası çıkmış vaziyette Ankaradan İstanbula gelmiştir.Görmek isteyenler yukarıda verdiğim numaradan Başar beyle irtibata geçebilirler.

http://www.sahibinden.com/1995_emsalsiz_tek_kabin-33WQQaXQQ17993850WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/1995_model_land_rower_defender_kamyonet-56WQQaXQQ16441674WQQpXQQdisplayitem
tugsan bey selam!! sizde burda acin satilmasi icin ugrasiyorsunuz;lakin aracin sahipleri daha cok ugras icinde, hem ankara hem istambul ,,biribirine yakin fiyatlarla:smiley::smiley:
yanlis anlasilmasin !egerki ilani unuttularsa diye hatirlattim
saygilar

Ahmet Bey merhaba,

Belirttiğiniz linklerdeki araçlar birbirinden farklı.

Aynı araç değiller.

Fiyatları da bayağı farklı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR