Satılık Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suleymanm3 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,876
Ynt: Satılık Defender

TUĞRUL' Alıntı:
tam bilmiyorum ama kendi markası dışındaki motor takılamıyor artık diye biliyorum :smiley:
haklısınız başka motor atılmıyor ama kimileri atıyor işletiyor birşey anlamadım kendimce diyorum birazda ordakilerin insafına kalmış birşeymiş gibi geldi bana :smiley:

Etiketler

halilugar' Alıntı:
3yıldır düz dizel kullanıyorum, yağ yakıyor ve akıtıyor, motor patlasın diye yükleniyorum sürekli ama patlatamadım bir türlü. ;D
Duruma göre 120lik motor, aynı şanzıman, 2'yükseltme, 35'lastik, vinç ekleyip kullanmaya devam edeceğim.
Diğer ilan fiyatlarına göre fiyat gayet normal... İyi satışlar...
eğer satılmazsa bende sizin gibi düşünüyorum açıkçası satılırsada alana hayırlı olsun bi 6 ay 1 sene daha araba ariycam tek fark bu gene gece gündüz sahibinde vb. sitelerde yatıp kalkacam :smiley:

Hastalık bu hastalık. Bende 1 senedir satsammı satmasammı? motormu atsam atılmışınımı alsam?? diye diye yaptırmadığım yeri kalmadı.

Atsan atılmaz satsan satılmaz ;D ;D

Satanada alanada motoru değiştirene de hayırlı olsun ne diyelim. :smiley:

dturan' Alıntı:
Hastalık bu hastalık. Bende 1 senedir satsammı satmasammı? motormu atsam atılmışınımı alsam?? diye diye yaptırmadığım yeri kalmadı.

Atsan atılmaz satsan satılmaz ;D ;D

Satanada alanada motoru değiştirene de hayırlı olsun ne diyelim. :smiley:

gerçekten bravo size benim dururmumuda güzel bir şekilde özetlediniz :smiley: bende aynı sizin durumunuzdayım bi sıkıntısı çıksa hemen koşup yaptırıyorum.Direksiyona oturunca nasıl satacam ben bu keratayı diyorum sonrada diyorum amaaaannn satılsın zaten alacağında aynı olacak onada aynı ilgiyi gösterecen merak etme diyorum ama ilk gözağrım olunca zor tabi :smiley: karmaşık bir durum var ortada :smiley: zaten satılmazsa yapım aşamasını göreceniz :smiley: nasıl bir evrim geçirecek :smiley:

suleymanm3' Alıntı:
gerçekten bravo size benim dururmumuda güzel bir şekilde özetlediniz :smiley: bende aynı sizin durumunuzdayım bi sıkıntısı çıksa hemen koşup yaptırıyorum.Direksiyona oturunca nasıl satacam ben bu keratayı diyorum sonrada diyorum amaaaannn satılsın zaten alacağında aynı olacak onada aynı ilgiyi gösterecen merak etme diyorum ama ilk gözağrım olunca zor tabi :smiley: karmaşık bir durum var ortada :smiley: zaten satılmazsa yapım aşamasını göreceniz :smiley: nasıl bir evrim geçirecek :smiley:

son durum ne oldu :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR