satılık defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karamurat6 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,441

Etiketler

Ynt: satılık defender

aslında haklısınız ama bu rengi nissanda gördüm canteen green, süper birşey

fiyatın makul olacagı kannatindeyim, ciddi düşünenlere arkadaşın telini verebilirim,

konu yanlış anlaşılmasın, ben aracın sahibi satıcısı yada komisyoncusu degilim, arkadaş muhtemelen bunu malüm siteye koyacaktır, ben gezenbilir defender kardeşligi adına araç hakkında bir defender kullanıcısından alınacak bilgileri verebilirim, onun için burada paylaştım, cidii olan arkadaş varsa kafasındaki soruları bana buradan sorsun, bende elimden geldigi anladıgım kadarıyla cevaplıyayım, sonrada karar verirse gelir burada kendisi inceler pazarlıgını yapar alır

Karamurat6 arkadaşım,
Senin defenderini senmi boyattın, boyalımı aldın?
Benim bildiğim plastık ve lastik aksamlar boyanmaz, arka kapı üzerindeki havalandırma kanalları ve tam ortada lastık bir aksam gövde renginde boyanmış.
Bilmem belkide ben eksik biliyorum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Karamurat6 arkadaşım,
Senin defenderini senmi boyattın, boyalımı aldın?
Benim bildiğim plastık ve lastik aksamlar boyanmaz, arka kapı üzerindeki havalandırma kanalları ve tam ortada lastık bir aksam gövde renginde boyanmış.
Bilmem belkide ben eksik biliyorum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

benim araç jandarmadan çıkma, muayeneden geçirmek için bir gecede suluboya boyadık, onun için gerçek boyaya girince hepsi düzelecek inşallah :smiley:

Arkadaşlar sahibinden de buldum.
3000 diyene kalmaz ama bu kadarı sanki biraz fazlamı acep???
12750 diyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-idda-edyorum-bu-modelde-bundan-daha-temizi-yokk-54361038/detay/

Fiyat bence makul,sebebine gelince bu araçların piyasasını bilmeyen bir kişi malum sitede fiyat araştırmasına girse az bile isteyeceğini düşünebilir.Standart deflere bile 20-30 bin isteyen var.Bence piyasası hiç belli olmayan araçlardan birisidir defenderlar.

5 kapılı bir land ın hemde benzinli olmak şartıyla ihalelerde 14,000 li rakamlara satıldığı bir ortamda ismi geçen arkadaşın aracı bu fiyatlara oldukça makul. hele şu anda yarı pert durumdaki MKE araçlarının 8.000 , 9.000 tl sınırlarında alınındıkları düşünüldüğünde 3.000 tl lere hangi kurumların araçları satılıyor merak ettim. Bu temizlikte olanlarını yüzde yüz karla 6.000 tl den almaya hazırım.

yukarıdada yazmıştım buradaki defender dostları için bu fiyatta bile biraz pazarlık payı var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR