Satılık Defenderler....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Beemer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,086
Ynt: Satılık Defenderler....

benim 5 senelik 1959 model cj 5 var kısa şase ama 2 senedir defender peşindeyim kırıkkale mke gittim defenderler hiçte hoşuma gitmedi dogdürüst bir araç göremedim 500 defenderden 5 tanasini begenebildim döşeme hiç aramayın aracta sinyal lambaları ve koruyucu kafeslerinide gögüsleri berbat bir şekilde cogununda gösgergeleri yok kapaıdaki aracın çalıştıgını söylediler ama onunda şöför kapısı yok yani her aracın bir eksigi muhakkak var araştırmalarım daha sürüyor gözüm baya korktu şimdide calışan yürüyen plakası filan cıkmış muaynesi yapılmış dizel defender ra bakıyorum yakın çevrenizde dizel defendır varsa satlık habaerim olsun bir zahmet yardımçı olmanızı istiyorum mersinden saim

kırıkkale (20).jpg

kırıkkale (44).jpg

Etiketler

yavuz bey gecen sene gittim hatta dünde telefon actım görüştüm başka biri cıktı yine kırıkkalede bu tip yerlerden alınan araclarda ne olursa olsun aradıgım özellikler 1 şasede kırık çatlak olmaması 2 kaporta aksamı düzgün olması 3 te yürüyen aksamları motor ön tablalar arka denge kolları vs gibi döşemesi kötü olsun hiç olmasın sorun degil tutacagı tahminen 500 ytl 1000 ytl arası lastiklerin tanesi 250 diyorlar trafiye giden tutarda 500 ü buluıyor müsait bir zamanda yeni yakın gidecem eger uygun birşey bulursam almayı düşünüyorum bu bende bir tutku oldu artık

isteyen olursa mke nın yetkilisi nin telefonu mevcut verebilirim net bir cevabı telefondan ögrenebilirsiniz ( mersinden saim selamlar arkadaşlara )

ta5che' Alıntı:
yavuz bey gecen sene gittim hatta dünde telefon actım görüştüm başka biri cıktı yine kırıkkalede bu tip yerlerden alınan araclarda ne olursa olsun aradıgım özellikler 1 şasede kırık çatlak olmaması 2 kaporta aksamı düzgün olması 3 te yürüyen aksamları motor ön tablalar arka denge kolları vs gibi döşemesi kötü olsun hiç olmasın sorun degil tutacagı tahminen 500 ytl 1000 ytl arası lastiklerin tanesi 250 diyorlar trafiye giden tutarda 500 ü buluıyor müsait bir zamanda yeni yakın gidecem eger uygun birşey bulursam almayı düşünüyorum bu bende bir tutku oldu artık

Boşa gitmeyin, kırıkkaledeki defenderlerin hemen al git cinsi olanların hepsini bir vatandaş aldı 15 gün kadar önce.Siz bir sene önce gittiğinizi söylüyorsunuz.Eğer alıma işi bozulduysa 500 adet araç duruyordur , onlarda posanın posası ve %99'u tenteli softtop.

ta5che' Alıntı:
isteyen olursa mke nın yetkilisi nin telefonu mevcut verebilirim net bir cevabı telefondan ögrenebilirsiniz ( mersinden saim selamlar arkadaşlara )
zahmet olmazsa telefonu bildirirseniz sevinirim

DEMİRAL' Alıntı:
zahmet olmazsa telefonu bildirirseniz sevinirim

Telefon

http://www.mkek.gov.tr/foBilgiEdinme.aspx

Telefon:
0 312 296 12 71
90 312 384 03 07 PBX

FAX
90 312 384 02 36

Posta adresi
MKE hurdasan
Hipodrum cad. No: 113

Yenimahalle/Ankara

Arkadaşlar herkese selamlar :smiley: uzun zamandan sonra bende bir defender sahibi oldum, hemde bilin bakalım hangi defender? evt şu ilandaki 8700 olan, bu aracı gidip adapazarından aldım suluboya renk degişimi :smiley:)) ruhsatı işlenmesi fren bakımları, elektrik işleri ön takım eksikleri, taşıt pulu eksoz falan kısaca yürür duruma gelmesi bana 9.500 e patladı
aracı oradan aldım ve kullanarak istanbula getirdim, burada motorunu falan gösterdim hiçbir sıkıntısı yokmuş, ve araçla çanakkale oradan edirne ve kırklareliye gittim 3000 km yol yaptım, hiç bir sorun çıkartmadı,hiç yolda kalmadı, 100- 110 km süratle, yaklaşık olarak kmde 30 krş yakıt yaktı, görünen masrafları kaporta boya ve döşemeler, kaportada degişmesi gereken birşey yok ufak defek dalgalar var, onuda sanatkar bir kaportacı arkadaşım 500 tl ye hallederiz dedi(boya için sökülüp toplanması dahil) boyacıda 1500 tl istedi, döşemeci tavan ve taban için ve torpidonun toplanması için 750 tl dedi elektrik işleride 250 tl tutar bence, kapı fitilleri dügmeler kilitler falan hepsini kayalardan aldım onlarda eksiklerle birlikte toplam 500 tl civarında yani toplam 3500 tl masraf var ama bu haliylede biniyorum, lastikler iyi şimdilik onları sonra keyfe keder bakarım ...

Hayırlı olsun...
Darısı bizlerin başına...Bir iki fotoğrafda ekleseydiniz iyi olurdu.

hayırlı olsun ,kaliteli bir araç olduğu belliydi resimden.motor vs. sorunu olmaması dublesi olmuş.

çok teşekkür ederim herkese, olmayanlarında olsun inşallah, çok keyifli :smiley:)

ta5che' Alıntı:
benim 5 senelik 1959 model cj 5 var kısa şase ama 2 senedir defender peşindeyim kırıkkale mke gittim defenderler hiçte hoşuma gitmedi dogdürüst bir araç göremedim 500 defenderden 5 tanasini begenebildim döşeme hiç aramayın aracta sinyal lambaları ve koruyucu kafeslerinide gögüsleri berbat bir şekilde cogununda gösgergeleri yok kapaıdaki aracın çalıştıgını söylediler ama onunda şöför kapısı yok yani her aracın bir eksigi muhakkak var araştırmalarım daha sürüyor gözüm baya korktu şimdide calışan yürüyen plakası filan cıkmış muaynesi yapılmış dizel defender ra bakıyorum yakın çevrenizde dizel defendır varsa satlık habaerim olsun bir zahmet yardımçı olmanızı istiyorum mersinden saim
abicim merhaba :smiley: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-arazi-tasiti-dizel-34963439/detay/?
bu ilanın sahibinde yanılmıyorsam 10 tane felan topladığı defender varmış araçları yakından görme fırsatım oldu fena değil ama motor ve şanzımanı ne halde bilmiyorum en büyük korkumda bu zaten ama fiyatı 12.000 e kadar inebileceğini söylüyor iç döşemesine kadar yaptıgını söylüyorki yapılmış bu ilanı değerlendirmeni tavsiye ederim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,994
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

Geri