Ynt: Satılık Defenderler....
Arkadaşlar herkese selamlar
uzun zamandan sonra bende bir defender sahibi oldum, hemde bilin bakalım hangi defender? evt şu ilandaki 8700 olan, bu aracı gidip adapazarından aldım suluboya renk degişimi
)) ruhsatı işlenmesi fren bakımları, elektrik işleri ön takım eksikleri, taşıt pulu eksoz falan kısaca yürür duruma gelmesi bana 9.500 e patladı
aracı oradan aldım ve kullanarak istanbula getirdim, burada motorunu falan gösterdim hiçbir sıkıntısı yokmuş, ve araçla çanakkale oradan edirne ve kırklareliye gittim 3000 km yol yaptım, hiç bir sorun çıkartmadı,hiç yolda kalmadı, 100- 110 km süratle, yaklaşık olarak kmde 30 krş yakıt yaktı, görünen masrafları kaporta boya ve döşemeler, kaportada degişmesi gereken birşey yok ufak defek dalgalar var, onuda sanatkar bir kaportacı arkadaşım 500 tl ye hallederiz dedi(boya için sökülüp toplanması dahil) boyacıda 1500 tl istedi, döşemeci tavan ve taban için ve torpidonun toplanması için 750 tl dedi elektrik işleride 250 tl tutar bence, kapı fitilleri dügmeler kilitler falan hepsini kayalardan aldım onlarda eksiklerle birlikte toplam 500 tl civarında yani toplam 3500 tl masraf var ama bu haliylede biniyorum, lastikler iyi şimdilik onları sonra keyfe keder bakarım ...