Barış Bey,
Gerçekten güzel özetlemişsiniz konuyu.Demekki sadece 8700 TL ile bitmeyecek bu iş...Satıcı arkadaşa mail attım bu gün oda ''Dilediğin gibi kullanabilirsin neyini istersen garanti veririm''demiş...Şimdi inanmalı mı?LR bildiğim bir araç değil.Araçlardan anlarım ancak LR'nin kendine has bazı hassas noktaları ayrıntıları var.Ancak ben onlar hakkında fazla bilgiye sahip değilim.E olayda zaten o ayrıntılarda gizli..
Tabii ekstralar olacaktır elbet ancak araç fiyatına + 10.000 TL oldukça düşündürücü....Hafiften heveslenmiştim doğrusu...
Aslında sahip olduktan sonra sadece boyasını değiştirecek(sanıyorum zorunlu)ve bir kaç tane sis farı ekleyeceğim.Onun haricinde hiç bir ekstra yapmayacağım Standart bir LR benim için fazlasıyla yeterli başlangıç olarak.
LR Defender sadece dış görünüm olarak dahi hayran oluncak bir araç bana göre.Yorumlarını paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Bir düşüneyim bakalım...
Not:Eşime bu aracın fotosunu gösterdiğimde verdiği yanıt''İyi..Arka tarafa da silahları dolduralım Irak'a savaşa gidelim o zaman.O ne öyle heyulah gibi.Bana bak alıp gelme sakın vallaha binmem''...