SATILIK Discovery TD5 - Istanbul

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nilsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,277

nilsun

Yeni Üye
2000 model Discovery TD5 satılıktır. 237.000 km, siyah, cok temiz bakımlı.
Yer: İstanbul
Telefonum: 05322965491
[attachment=1]

IMG_0084.jpg

Etiketler

Ynt: SATILIK Discovery TD5 - Istanbul

SADECE SATIŞ ILANI OLMUŞ BI KAÇ RESIM DAHA KOYUN DETAYLI BILGI VERIN ILANINIZI SILER YONETIM TAFSIYE

4x4 Otomatik Vites, arazi vitesi, HDC (yokuş iniş destek modülü), ACE (virajlarda devrilmeyi engelleyen sistem), cruise control, çift sunroof, dijital çift yönlü klima, koltuk ısıtma, ön cam buz çözücü, 2si normal ölcülerde arka bagajda olmak üzere 7 adet koltuk, elektrikli katlanabilir yan dikiz aynaları, ön dikiz aynasinda pusula, hız sabitleyici gibi özellikleri vardır. Bütün bakımları düzenli olarak yapılmıştır. 15 gun önce full bakımdan cikmis degismesi gereken tum parcalari degistirilmistir. Vergisi düşük, araç sorunsuzdur.
On bar ve sis farlari sonradan tarafımdan takilmistir ve orjinaldir.

IMG_0085.jpg

nilsun' Alıntı:
ne demek bu? yonetimin ilgisi bilgisi? satılık arac ilanı vermekle ilgili bir kuralı mı cignedim??
Satılık ilanı vermekle bir yanlışınız yok yalnız başka sitelerin linkini vermekle ilgili bazı kısıtlamalar var sanırım... :smiley:

nilsun' Alıntı:
ne demek bu? yonetimin ilgisi bilgisi? satılık arac ilanı vermekle ilgili bir kuralı mı cignedim??

istemeden öyle olmuş sanırım, ilanınızın linkini paylaşmanız, açıklayıcı bilgilerin ve özellikle fotografların eksik oluşu bunlardan bazıları, ben de ilan verirken aynı hataları yapmıştım ancak uyrı üzerine düzeltmiştim, merak etmeyim en fazla köşede tek ayak üzerinde bekletir yönetim : )) hemen kızmayın böyle : )) iyi satışlar dilerim bu arada, satana da, alıcısına da .......

cevaplarınız icin tesekkurler. yonetime sikayet edilmektense direk uyarilmayı tercih ederim. Bu foruma ilk yazisim verdigim ilk ilan. Hemen duzeltecegim.
Iyi gunler..

Hayırlı satışlar.

İlan kurallarımız gereği içersin de sadece link bulunan satış ilanlarını kaldırıyoruz.
Zaman zaman üyelerimizi uyarıp açmış oldukları konuyu düzenlemelerini rica etsek de zaman darlığından ( malum 10-15 yönetici iken yüzlerce üye bir o kadar ilan) uyarmadan da kural dışı açılan ilanları siliyoruz.

Arkadaşlarımız yeni üye olduğunuz için sizi bu konuda bizlerden önce uyarmışlar zaten.
Bu uyarı mesajları bile sizin yararınıza.

Şöyle ki konuya mesaj yazıldıkça açmış olduğunuz konu en üst satırlarda görünecektir.
:smiley:

İyi Haftalar.

Sevgili Murat, bu hassasiyetin tum ilanlara uygulanmasini temenni ederim.

Nilsun, tam kamp programi yapacakken satmak oldu mu simdi?

Fizikçiler ne zaman günün 25 saat olduğunu söyleyecekler ve mesailerimiz bir saat artacak o zaman :smiley:

Zor iş Nejat bey.
:(

NEjatcım hani aylar geçti kimse kampa falan cağırmadı beni :(
naapiim artık sizin arabalarla gelirim kampa :D

nkurtkaya' Alıntı:
Sevgili Murat, bu hassasiyetin tum ilanlara uygulanmasini temenni ederim.

Nilsun, tam kamp programi yapacakken satmak oldu mu simdi?

Güncelll

Hadi canım sende o kadar çağırdık çağırdık gelmedin.
Şimdi ben de gidemiyorum iyimi :(

Fiyatı 33.000'e dustu.. Almayan pisman oluyooor :smiley:
Arkadaslar ilgilenip tanıdıklarınızla paylasabilirseniz sevinirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler