Satılık Donanımlı 2004 Grand Vitara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,075

selimsani

Zirve
Yer
istanbul
Çok sevdiğim, uzun süredir beraber gezip tozduğumuz Kuzukimi satıyorum arkadaşlar… Tüm bakımları Aksiyon Suzuki ve Grand Oto tarafından yapılmış (Murat Usta da Battal Usta da aracı bilir), 2004 model, 102.000 km, otomatik vites…

Araçta ekstra olarak
- 3” 4xfourart yükseltme kiti
- 1” 4xfourart spacer
- Ön-arka 5.72 (kısa) ayna mahruti
- Özel yapım snorkel (montajlı)
- Bf Goodrich A/T Lastik
- Arka Çeki Demiri
- Karter Koruma
- 100w megafon
- Midland Alan 78 Telsiz
- Özel yapım, sis farları kısmı kapatılabilen tavan sepeti ve 6 adet sis farı

Araca Lpg hiç takılmamıştır. Offroad aracı olarak değil piknik aracı olarak kullanılmıştır. Yalnızca vinç eksiği vardır, onu da aldım ancak montajını yaptırmadım, isteyen olursa +1000 TL ye onu da araçla verebilirim (kutusunda,sıfır, Goliath 10.000 lb, uzaktan kumandalı, çelik halatlı). Park sensörü, navigasyon vs zımpırtıları da var ama yazma gereği duymadım…

Fiyat: 35000 TL dir

Selim Sani Güngör: 0535 774 75 40

DSC_0835.JPG

DSCN0627.JPG

DSC_0411.JPG

DSC_0938.JPG

Etiketler

Ynt: Satılık Donanımlı 2004 Grand Vitara

Selim hayırlı satış olsun.Bu mubarek günler de böyle aracı satıp hayırmı yapacan,alanın duasını almak içinmi satıyorsun:smiley:

hayırlı satışlar selim kardeş ,heralde bundan daha güzelini yapıcaksın ,ama bundan daha güzel'ne olabilirki merakla bekliyorum.

Kuzukimden daha güzeli olmaz da daha büyüğü olur Bekir Bey ;D Kısmetse biraz büyütmek istiyorum, uzun yola çok gittiğimiz için yetmemeye başladı...

Bu arada modifiye sırasında çıkan orjinal parçaların hepsi (yaylar, amortisör, ayna mahruti dişlileri vs..) mevcuttur, araçla beraber verilecektir...

Maşallah gerçekten çok güzel,hanımın küçük araç merağı olmasa alacağım tek model olurdu herhalde

Ne yapıcan yahu kuzukiyi satıpta bırak dursun kuzu kuzu ne güzel gezdiriyor seni.
Dün Battal ustada öve öve bitiremedi bu kasayı, servis istemeyen arıza yapmayan araç diye.
Bunu satsan daha büyük olsun diye pick up alman lazım. Oda her sene muayene ister, sigortası pahalı, 1. köprüden geçemez. Pulu pahalı v.s v.s
En az 10 litre yakar yani 38-40 kuruş.
İllede satıcam dersen araba 102 bin km nin 100 bin km sini arazide yapmıştır diye iftira atarım satılmasın diye :smiley:

Hakan555' Alıntı:
Ne yapıcan yahu kuzukiyi satıpta bırak dursun kuzu kuzu ne güzel gezdiriyor seni.
Dün Battal ustada öve öve bitiremedi bu kasayı, servis istemeyen arıza yapmayan araç diye.
Bunu satsan daha büyük olsun diye pick up alman lazım. Oda her sene muayene ister, sigortası pahalı, 1. köprüden geçemez. Pulu pahalı v.s v.s
En az 10 litre yakar yani 38-40 kuruş.
İllede satıcam dersen araba 102 bin km nin 100 bin km sini arazide yapmıştır diye iftira atarım satılmasın diye :smiley:

Doğru diyorsun satıp da ne yapacağım ama Serkan Abi bizim Fırat'ın disco var kamp aracı TD5 onda gözüm var...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR