Satılık Grand Cherokee 4.7LTD

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan manxxtt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,615

manxxtt

Yeni Üye
Yer
BOLU
99 MODEL GRAND CHEROKEE Mİ SATIYORUM,105.000 MİLDE .ORJİNAL BİR ARAÇ.DEĞİŞEN PARÇASI YOK.BİRKAÇ PARÇADA BOYA VAR.HERHANGİ BİR MASRAFI YOK.İÇ DÖŞEMELERİNDE YIRTIK YIPRANMA YOK.GOODYEAR WRANGLER A/T R LASTİKLER.AVS MARKA RÜZGAR DEFLEKTÖRLERİ.
SATMA AMACIM KASALI BİR 4X4 ALMAK.UYGUN ARAÇLARLA TAKAS DÜŞÜNÜLEBİLİR.DEFENDER 130,YA DA BENZER AMERİKAN PİKAPLAR OLABİLİR.LİMİTED VERSİYONUDUR.SUNROOF,İNFİNİTY GOLD MÜZİK SİSTEMİ,HAVUZ PASPASLAR.ÖNDE ÖZEL YAPIM ÇEKİ KANCASI.İYİ GÜNLER.
FİYAT :30.000 TL
İLGİLİ
0538 487 09 38 MURAT

P1070361.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Grand Cherokee 4.7LTD

tipik bir ilan daha...
ilk mesaj satılık ilanı...
moderatörler neden silmiyor anlamış değilim...

ilan panosu adı üstünde.seni rahatsız eden kısmını soruyorum kendime ama bir cevap bulamadım.satmak mı seni rahatsız eden.ha bir de binlerce üye arasından bir sen çıktın,sende bir sorun olmasın.

manxxtt' Alıntı:
ilan panosu adı üstünde.seni rahatsız eden kısmını soruyorum kendime ama bir cevap bulamadım.satmak mı seni rahatsız eden.ha bir de binlerce üye arasından bir sen çıktın,sende bir sorun olmasın.

bu sitenin amacından bi habersin bi de ahkam kesiyorsun... git ilan sitesine ver ilanını....
Evet acayip sıkıntılı bi adamımdır...
cherokee leri de hiç sevmem...

Arkadaşlar ilk mesajda ilan verilemez diye bir kuralımız yok. Ama elbette forum kurallarımızda da belirttiğimiz gibi foruma yeni kayıt olan üyelerimizin ilk mesajlarında kendilerini tanıtmaları daha doğru olacaktır. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızı uyarırken kimseyi kırmamaya da özen gösterelim ;)

Aracınız güzel görünüyor, biraz daha fotoğraf koyma imkanınız varmı acaba.

Offroad için her hangi extraları varmı acaba, sadece yazdığınız bilgilermi vardır.

Hayırlı Satışlar.

Biraz stressli konu başlığı olmuş ama hayatın tuzu biberi bu durumlar.

Daha fazla foto ve extra bilgi rica edelim.
Tek cepheden çekilmiş foto yetmez ki.

Aracı satın alamayacak olsak da gözümüz gönlümüz açılsın.

Hepinize iy günler arkadaşlar, sitenizin yeni bir üyesi sayılırım .Işim geregi Türkiye de az zaman geçiriyorum ve yurt dışında her internet kullanışımda mutlaka bu siteye girip yeni haberlere (özellikle offroad ve ilan kısımları) bakıyorum.Bu sitede beni tek rahatsız eden konu ,bazen kasıtlı olmadan mesajlarımızın ve uyarılarımızın usluplarıının ayarı kaçabılıyor sanki.Siteye yeni üye olmuş ve site üyelerini çok iyi tanımayan bir sürü yeni arkadaş aramıza katılıyor.İşlerimiz geregi çok ayrıntılı bir araştırma yapıp siteyi a dan z ye tanıyamıyoruz belki .Bu ancak zamanla sizler arasındaki diyalogları okuyarak gelişen bir süreç oluyor genelde. Ağabeylerimizin ,arkadaşlarımızın ve kardeşlerimizin bu güzel sitede bir araya gelmesi ve birbirlerine saygıyı sevgiyi kaybetmeden paylaşımlarda bulunması benim en içten dileğimdir.Hatalı arkadaşlarımızı nazikçe uyarmaktan lütfen vaz geçmeyin.Sitenin eski üyelerinin birbirleri arasında kurdugu dostluklara imrenerek bakıyoruz.Kim bilir belki bir sonraki etkinlikte karşı karşıya geliriz ve sizleri yakından tanıma fırsatı buluruz.
Hepinize saygılar ve sevgiler. ;)
Indıa-Chennai
Y.BAYRAKTAR

Ne yazık ki, herkesin bizler kadar sitede aktif olmaya vakti olmuyor.
Veya yazmaktan hoşlanmıyorlar.

Ancak bunun Gezenbilir'den faydalanamaz anlamına geldiğini düşünmüyorum.
Bu konuda herkesi daha duyarlı olmaya çağırıyorum.
Bu tarz tepkiler ne yazık ki, yeni üyeleri forumdan uzaklaştırıyor... Paylaşımın artmasına engel oluyor...

Murat Bolu'dan bizim yakın arkadaşımızdır.
Aracı çok temiz ve bakımlıdır...
Arazi yüzü görmemiştir. Bu nedenle off road ekipmanlarıda yoktur...

ict3055' Alıntı:
Ne yazık ki, herkesin bizler kadar sitede aktif olmaya vakti olmuyor.
Veya yazmaktan hoşlanmıyorlar.

Ancak bunun Gezenbilir'den faydalanamaz anlamına geldiğini düşünmüyorum.
Bu konuda herkesi daha duyarlı olmaya çağırıyorum.
Bu tarz tepkiler ne yazık ki, yeni üyeleri forumdan uzaklaştırıyor... Paylaşımın artmasına engel oluyor...

Murat Bolu'dan bizim yakın arkadaşımızdır.
Aracı çok temiz ve bakımlıdır...
Arazi yüzü görmemiştir. Bu nedenle off road ekipmanlarıda yoktur...

Yaw kardeşim ;
Herkerste senin arkadaşın. Anlamadım ki nasıl oluyor ?
;D ;D ;D
Araç çok yakışıklı bu arada :smiley:

Bu arada Çağrı;

araç ne kadar yakıyor bilgin var mı?
Ve de tabi vergisi ne kadar ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri