Satılık Hyundai Galloper 3.0 V6 OFROAD

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FurkanGLK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,084

FurkanGLK

Yeni Üye
http://img576.imageshack.us/i/07022011014.jpg/
http://img403.imageshack.us/i/07022011015.jpg/
http://img813.imageshack.us/i/07022011016.jpg/
http://img268.imageshack.us/i/07022011017.jpg/
http://img13.imageshack.us/i/07022011018.jpg/
http://img80.imageshack.us/i/img0456mmi.jpg/

Sıfır Motor Yükseltme Kiti Şnorker Özel Tasarım Hummer Tipi Saç Ön Arka Tampon Vinç Arazı Lastiği Ledli Gölgelik
Binici İçin Özel Tasarlanmış Sorunsuz Yürür Ve Ön Takım Dahil Problemsiz Binilebilecek Sahibini Üzmeyecek Yeni Bakımları Yapılmış Gerçek Bir Ofroad Aracıdır.
Deri Döşeme Klima Elektrikli Ayna FULL
Bir Galloper" ı Bu Hale Getirmek Bize 40.000 TL ye Mal Olmuştur.
Ancak Peşin 28.500 TL Alıcıya Hayırlı Olsun. (Takas Fiyatı Değildir)
Son Sistem G1 LPG Sistemi Uygulanmıştır Şehir içinde Max 350 Kuruş Yakmaktadır.
İletişim: 0532 236 09 97 Takas Teklifleri Değerlendirilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-galloper-in-krali-42396177/detay

Etiketler

Ynt: Satılık Hyundai Galloper 3.0 V6 OFROAD

kit orjinal midir?

kaç santim yükseltme uyguladınız??

diff kilit varmıdır ???
teşekkürler

bsayil' Alıntı:
kit orjinal midir?

kaç santim yükseltme uyguladınız??

diff kilit varmıdır ???
teşekkürler

kit orjinaldir 8 cm yükseltme yapılmıştır dif kilitlidir teşekkürler.

FurkanGLK' Alıntı:
kit orjinaldir 8 cm yükseltme yapılmıştır dif kilitlidir teşekkürler.

kitle ilgili detaylı bilgi varmı acaba markası nerden alındığı nasıl bir sistem?

Ben çok araştırmıştım zamanında yükseltmeyi sadece tar oto getiriyo old man emu markalı önler torsiyonlu arkalar yaylı şeklinde uygun kit

geitrmeyi denerseniz 1.500 ile 2.000 tl arasında yanlış hatırlamıyosam, zaten arkalarda orjinalinde lsd kilit bulunuyo snorkel

konusunda ise taaa ispanyadan getirmek biraz masraflı olabilir sadece orda bulunuyo ondan dolayı el yapımı snorkel olma olasılığı yüksek

Deri döşeme klima elektrikli aynalar vede sizin yazmadığınız arka koltuklar içinde havalandırma bütün galloperlarda bulunuyo zaten

40.000'e mal olacak kadar bu araca ne harcandı çok merak ediyorum iyi günler hayırlı satışlar

AKİVA' Alıntı:
40.000e sanırım aracın bedeli dahildir.
FurkanGLK' Alıntı:
evet bedeli dahil

tamam çok teşekkürler benim demek istediğim zaten aracın değeri maksimum fiyatı 20.000 civarlarında olması gerek araç benzinli ,

dizel olsa 25.000 geçmemesi lazım üstüne haracadığınız 20.000 nasıl oluyo burda biraz abartı gibi geliyo, hadi 10.000 üstüne haradınız

anlarım jant lastik boyası komple ,aksesuar falan filan derken 10.000 olur hesap gayet açık bence zaten fiyatı 28.000 yazmışsınız gayet iyi

beni kimse yanlış anlamasın kimsenin işini engellemek yada işine taş koymak değil sadece daha detaylı bi açıklama yapmak istedim kolay

gelsin hayırlı satışlar.Şu sorularda havada kaldı cevabını yazarsanız sevinirim arka dif de ne tür bir kilit var markası ve lift kitin markası iyi günler

Bu arkadaş "baltayı taşa vurdu" sanırım,
bu kadar ustanın içinde :smiley:

Valla ,şimdi siz bu aracı bedava verseniz kurtulamazsınız :(

aracın degeri 20.000 TL 1 ay önce yeni motor yapıldı 10.000 TL ye Aksesuarlarda toplam 10.000 TL boş lafa gerek yok arkadaşlar araç büyükcekmecede görmek isteyen gelsin görsün ofroad için hazırlanmıştır araç fazlalığından satılmaktadır.

aracın degeri 20.000 TL 1 ay önce yeni motor yapıldı 10.000 TL ye Aksesuarlarda toplam 10.000 TL boş lafa gerek yok arkadaşlar araç büyükcekmecede görmek isteyen gelsin görsün ofroad için hazırlanmıştır araç fazlalığından satılmaktadır.

FurkanGLK' Alıntı:

Boş lafmı nedemek istiyosunuz???Benim kadar uzun galloper kullanmış olsaydınız biraz benım dediklerimi anlamaya çalışırdım 10 sene kadar

galloper kullandım galloperin içini dışını offroad kabiliyetini her şeyini bilirim ilk önce karşınızdaki insanı tanıyın sonra yorumunuzu yapın, galloper

hakkında yorum yapıcaksan döktür bakalım. 10 bin motora yapımına verdiyseniz tebrik ediyorum size bi daha asla yorum yapmam.

boş laf dediğin şeyleri cevaplayamadın arka dif ne tür %100 mü elektrikli mi lsd kilit mi ,kildin markası ve yükseltme kitin markası nedir

ben alıcıyım bunları merak ediyorum

bam bam' Alıntı:
Boş lafmı nedemek istiyosunuz???Benim kadar uzun galloper kullanmış olsaydınız biraz benım dediklerimi anlamaya çalışırdım 10 sene kadar

galloper kullandım galloperin içini dışını offroad kabiliyetini her şeyini bilirim ilk önce karşınızdaki insanı tanıyın sonra yorumunuzu yapın, galloper

hakkında yorum yapıcaksan döktür bakalım. 10 bin motora yapımına verdiyseniz tebrik ediyorum size bi daha asla yorum yapmam.

boş laf dediğin şeyleri cevaplayamadın arka dif ne tür %100 mü elektrikli mi lsd kilit mi ,kildin markası ve yükseltme kitin markası nedir

ben alıcıyım bunları merak ediyorum

kardeşim alıcıysan gel gör diyorum araç ile fazla bilgi bilmiyorum aracın sahibi amcam telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler