satılık ılanlarında plaka gızleme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,397
Ynt: satılık ılanlarında plaka gızleme

Gerçekten arabayı almayı isteyen,cidden niyeti olan zaten gidip bakar yada telefonda plakasını sorar.dürüst satıcıda plakayı verir.bence bahsettikleriniz saçmalıktan ibaret.plakayı kapatmanın mantığı sadece plaka kopyalanması değil,arabayı dillendirmemek yada arabayı alanda satılığa çıkarttığı zaman aaa ben bunu malum sitede görmüştüm,şu kadar fiyat istiyordu muhabbeti olmasın diye olabilir.3 yılda bir araba değiştirenler sizin mantığınızda olabilir fakat gerçekten arabacı denilen insanlar mantığın ne olduğunu bilir.pert kayıtlı arabadan korkanlarda 5664 e güvenmesin,şaseden bile çıkmadığı oluyor.sigortacıya ruhsatı faxlamadan pert durumu yada hasar kaydı meblağsı tam olarak görülemez.

Etiketler

bilgiler için tşkler arkadaşlar iyi oldu konuya baktığım

evet eskiden plaka kopyalayan uyanıklar oluyordu mesela ankara aracı istanbul boğaz köprüsünden kaçak geçiş yaptığı için trafik cezası gönderiyordu sen itiraz etsende ceza plakana kesildiği için uğraşıp duruyordun şimdi ise artık sistem oturdu kimse plaka kopyalama işiyle uğraşmaz ancak şase numarası kopyalama işi halen devam ediyor şase numarası kopyalayanlarda aracı komşu ülkelere satıyorlar kısacası milletimiz korkudan bu şekilde plaka gizleme olayına gidiyorlar yani bilinçli bir iş değil yaptıkları sadece alışkanlık ama benim düşüncem bu olayın satıcıya olumsuz olarak yansımaktadır.

Ayrıca Gültekin hocamın yazdıklarına bire bir katılıyorum aynı dertler benim başımdada var