Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lokosit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,856
Ynt: Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos

rapursuit' Alıntı:
şuanda rr sport kullanıyorum tek sıkıntı mtvsi fazla onun haricinde çok memnunum gerçi arazide bi defender gibi olamaz ama yinede arazidede gidiyo
Nasıl ikinci elde tutuluyormu bari?

Etiketler

.......

DSC_0001.jpg

DSC_0005.jpg

DSC_0006.jpg

DSC_0007.jpg

DSC_0008.jpg

bizde de bır tane var kar lastıklerıyle ınanılmaz seyler yapıyor.. ılk cıktıgında test aracına da camur lastıklerı taktırıp ercova yaylasına cıkmıstık camurda da cok basarılı şaşırıp kalmıstım tabıkı saf off road araclarıyla kıyas edılemez ama suv segmentınde çekiş kontrollerı ve kilit özellıgıyle bırcogunda olmayan özellıklere sahıp bız cok memnunuz kuga ıle arasında kalmıstık ama koleos iyi bır tercıh 6 ılerı şanzıman uzun yolda ve sehır ıcınde hıcbırsey yakmıyor 8-10 tane de bose hoperlor koymuslar tadından yenmıyor valla :smiley: ufak ufak babamı da yoldan cıkarmaya basladım :smiley:
ıyı satıslar

[attachment=1]

IMG-20111218-00782.jpg

berk' Alıntı:
bizde de bır tane var kar lastıklerıyle ınanılmaz seyler yapıyor.. ılk cıktıgında test aracına da camur lastıklerı taktırıp ercova yaylasına cıkmıstık camurda da cok basarılı şaşırıp kalmıstım tabıkı saf off road araclarıyla kıyas edılemez ama suv segmentınde çekiş kontrollerı ve kilit özellıgıyle bırcogunda olmayan özellıklere sahıp bız cok memnunuz kuga ıle arasında kalmıstık ama koleos iyi bır tercıh 6 ılerı şanzıman uzun yolda ve sehır ıcınde hıcbırsey yakmıyor 8-10 tane de bose hoperlor koymuslar tadından yenmıyor valla :smiley: ufak ufak babamı da yoldan cıkarmaya basladım :smiley:
ıyı satıslar

[attachment=1]
Vay arkadaş :smiley:) Ben arazide denemedim ama videolarını izledim ama hiç mt lastiklisini görmedim:smiley:) Sağlam olduğu söyleniyor. Maalesef aracımı tanıyamadım.. L200 den sonra şehir içinde kimse saygı duymuyor, yol vermiyor:smiley:) Eski aracımıdan almam lazım:smiley:) Uzun yolda, yol tutuşuna bayıldım, bu esp ve hız sabitleme de iyibişeymiş ;D Ne bilem ilk defa koleosda gördüm.Yine L200 alırsam muhakkak hız sabitleme ve esp olacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri