Satılık Jeep Grand Cherokee 4.0 6 silindir Lpg'li Araç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyhanozgur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,324

seyhanozgur

Grand Cherokee 4.0 I6
Yer
İstanbul
ÇOK SEVEREK KULLANDIĞIM ARACIMI FARKLI İHTİYAÇLARDAN DOLAYI SATMAYA KARAR VERDİM.
KONFORLU BİR OFF-ROAD YAPMAK İSTİYORSANIZ, GRAND CHEROKEE İLE MUTLAKA BİR OFF-ROAD GEZİSİNE ÇIKMANIZI TAVSİYE EDERİM.

İLAN AÇIKLAMASI;

SINIFININ ÇOK AZ BULUNUN 4X2 SÜRÜŞ SEÇENEKLİ NADİR ARAÇLARDAN BİR TANESİDİR. BU ÖZELLİK SAYESİNDE SÜREKLİ 4X4'LERE GÖRE YAKIT TASARRUFU SAĞLAMAKTADIR.

ARAÇ 4.0 DÜZ 6 SİLİNDİR MOTOR OLUP 4X2-4X4 SEÇENEKLİ ŞANZIMANIYLA KARE KASALARLA AYNI ARAZİ KABİLİYETİ VERMESİYLE BİRLİKTE GRAND CHEROKEE KONFORUYLA MÜKKEMMEL UYUMLUKTA SÜRÜŞ KEYFİ VERMEKTEDİR.

ATİKER MARKA SIRALI SİSTEM LPG MEVCUTTUR.

ARAÇ AVCILIK İÇİN HAZIRLANMIŞ OLUP BAZEN DE OFF-ROAD GEZİLERİNE ÇIKILMIŞTIR.

STANDARTLARININ DIŞINDA ARACA YAPILAN UYGULAMALAR.

- ROUCH COUNTRY MARKA 4" FULL YÜKSELTME KİTİ (TÜM BAĞLANTI KOLLARIYLA EKSİKSİZ) + 1" ÖZEL YAPILMIŞ GETLER İLE TOPLAM 5" YÜKSELTME .

- ÖZEL ÖN TAMPON, ÖN SİS FARLARI,

- BRİTPART MARKA 7,5 TON ÇEKME KAPASİTELİ VİNÇ,

- JEEP YAZILI ÖZEL ELEKTROSTATİK BOYALI SEPET,

- SEPETİN ÖNÜNE MONTE 4 ADET HELLA COMET 500 SİS FARI,

- SEPETİN ARKASINA MONTE 2 ADET HELLA COMET 550 SİS FARI,

- ARKA TAMPON ALTINDA ŞASEYE BAĞLANTILI ÖZEL ÇEKME NOKTASI,

- 4 ADET COOPER STT LASTİK VE BU LASTİKLER İÇİN AYRI KROM KAPLAMA 8" JANT,

- 4 ADET ASFALT LASTİĞİ VE BU LASTİKLERİN TAKILI OLDUĞU ORJİNAL JANTLAR,

- ÇOK FONKSİYONLU, ÇOK KANALLI CB TELSİZ.

SNC00316.jpg

SNC00317.jpg

SNC00320.jpg

SNC00318.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Jeep Grand Cherokee 4.0 6 silindir Lpg'li Araç

Arabanın maşallahı var da !!! Fiyat konusunda bilgi yazmamışsınız? Korkutmayacak bir fiyatı varsa öğrenelim ;)

Seyhan bey maşallah fotolardan görüldüğü kadarı ile aracınız çok diri gözüküyor.
Tek kusuru ön tampon. ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Ben de yaptırırken biraz aşağıda olduğunuz farkına vardım. Lakin vinç'in tamamen gizlenmesi için öyle olması gerekti. Bir sorun olursa alttan budarım diye düşünmüştüm ama bir sorun olmadı.

Ustam çok iyidir gerçekten. En ufak ayrıntısına kadar sacı çok güzel işledi.

tamponda işçilik gerçekten çok iyi ancak estetik yok. onuda alacak kişi düzeltsin artık, birçok şeyi hazır..
hayırlı satışlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR