Satılık Land Cruiser vx80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fxlarge Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,108

Etiketler
Ynt: Satılık Land Cruiser vx80

umutcelikel' Alıntı:
VX80: Deri döşeme, elektrikli koltuk, elektrikli cam, sunroof, üste ve alta açılan bagaj kapağı, otomatik vites, çok nokta enjeksiyon sistemi, ön-orta-arka kilit.
FJ80: Düz döşeme, düz vites, düz cam, ambulans tipi sağa sola açılan bagaj kapakları, karbüratörlü besleme, kilit yok veya LSD arka kilit.

Yakıt tüketimi konusunu ben de bilemiyorum...

ön farlarıda farklı onuda ekleyelim ;D

euzlu' Alıntı:
O disco kiminse yaksin onu ; )))

4.7 wj jeep, prins lpg, 120km sabit hizla kar kastigi ve kis sartlarinda sehirlerarasi 34krs/km, sehir ici 46-53krs/km yakiyor lpg'de, veriler Kars'ta ve kis kosullarinda elde edilmistir, Sn.Mustafa Ozdag'in sonbahar sonunda sattigi bu araci iyi biliyorum, ben takasta defenderim ile kafa kafaya degisiyordum, sonra 4 ileri sanziman olmasindan mutevellit fikrimi degistirmistim ancak arsc kaporta ve yuruyen olarak cok.cok iyiydi, yukseltmeleri ironman di ancak su an uzerinde ne var bilemiyorum, sonbahardaki yakit tuketimi icin 60 krs civari bir hesaplama yapilmisti, yinede benim tecrubem degil alici olunca bana verilen bilgiydi... Dedigim gibi aracin kaporta boya ve yuruyeni cok iyi durumds, bunu orara bizzat gidip benim icin inceleyen bir offroadci kardrsim bana o zaman bildirmisti, alicidina hayirli.olmadi dilegi ile iyi satislar...

evet erdoğan beyin yazdığı gibi aracın üzerinde ironman yükseltme kiti olduğu bana alırken söylenmişti. bu özelliklerini koruyor. telsiz tertibatıda var anten vs.. ayrıca sesindeki anormallik dikkatimizi çekti buji kablolarından diye değiştirdik geçmedi.. sonunda manifolt contası değişti ve sibop kayıtları duman lastikleri vs kapağa detaylı bakım yapılıp sibop ayarlandı.. şimdi bir küheylan gibi diyebilirim..

darktreys' Alıntı:
ön farlarıda farklı onuda ekleyelim ;D

evet aracın tek orjinal olmayan tarafu farları kasım bey.. vx80 lerdeki geniş sinyal yuvları iptal edilmiş ve yerine resimde görülen küçük sinyaller takılmış... neden diye soracak olursanız? bu sorunuzada tatmin edici bir cevap veremem. araca yükseltme, özel tampon tavan sepeti dalkıran vs yapıpta orjinal sinyali neden takılmamış bilmiyorum...

iç resimlerine gelince yarın çeker eklerim.... içide güzel..

Arac cok saglam bir arac, artilari tek eksisinden cok ama cok fazla, dilerim tadini daha uzun sure cikarabilecek bir arkadasimiza gider, iyi satislar diliyorum...

Teknik özellikler:
Toyota - Land Cruiser 80 - 4.0 (FJ80) (156 Hp)

Işaretlemek Toyota Model Land Cruiser Submodel Land Cruiser 80 Değişiklik 4.0 (FJ80) (156 Hp) Kapı 5 Power 156 hp Maksimum hız 155 km/h Yakıt deposu hacmi 95 l üretim içine koyarak Yılı 1990 yıl üretim durdurma Yıl 1992 yıl Coupe yazın Jeep koltuk 5 Boy 4780 mm. genişlik 1900 mm. yükseklik 1870 mm. Dingil 2850 mm. ön track 1575 mm. Back track 1580 mm. gövde minimum hacim 830 l gövde azami miktar 1370 l motor Pozisyon Açık, boyuna motor hacmi 3956 ccm Max güç 4000 Rpm Tork 298/3000 Nm Yakıt Sistemi Çok noktalı enjeksiyon gaz dağıtım mekanizması OHC Pozisyon silindir Inline Silindir sayısı 6 çap silindir 94 mm. İnme silindir içinde 95 mm. sıkıştırma oranı 8.1 Number silindir başına valf 2 Yakıt Tipi A-95 Drive Tam Standing Number Dişli (Otomatik Şanzıman) ve - Number Dişli (mekanik şanzıman) ve 5 ön süspansiyon Helisel yay Arka süspansiyon Helisel yay Ön frenler Hava soğutmalı diskler Arka frenler Disc ABS evet direksiyon tipi Cremaillere Direksiyon hydraulicbooster (Şehirde) Yakıt tüketimi 20 L./100 km Yakıt tüketimi (şehir dışı) 13 L./100 km Ağırlık 2140 Kg Maksimum ağırlık 2960 Kg Tire boyutu 265/75 R15

Gezenbilir ailesini bilgilendirmek içindir.

Bilgiler fabrika çıkış verileridir. Özellikle yakıt yeni sıfır araba 90 km labaratuvar verileridir. Arkadaşımızın arabasını tenzih ederim, bitik motor ve pompa arızalarında ne olacağı bilinmez.

Saygılar

yörük 54' Alıntı:
Teknik özellikler:
Toyota - Land Cruiser 80 - 4.0 (FJ80) (156 Hp)

Işaretlemek Toyota Model Land Cruiser Submodel Land Cruiser 80 Değişiklik 4.0 (FJ80) (156 Hp) Kapı 5 Power 156 hp Maksimum hız 155 km/h Yakıt deposu hacmi 95 l üretim içine koyarak Yılı 1990 yıl üretim durdurma Yıl 1992 yıl Coupe yazın Jeep koltuk 5 Boy 4780 mm. genişlik 1900 mm. yükseklik 1870 mm. Dingil 2850 mm. ön track 1575 mm. Back track 1580 mm. gövde minimum hacim 830 l gövde azami miktar 1370 l motor Pozisyon Açık, boyuna motor hacmi 3956 ccm Max güç 4000 Rpm Tork 298/3000 Nm Yakıt Sistemi Çok noktalı enjeksiyon gaz dağıtım mekanizması OHC Pozisyon silindir Inline Silindir sayısı 6 çap silindir 94 mm. İnme silindir içinde 95 mm. sıkıştırma oranı 8.1 Number silindir başına valf 2 Yakıt Tipi A-95 Drive Tam Standing Number Dişli (Otomatik Şanzıman) ve - Number Dişli (mekanik şanzıman) ve 5 ön süspansiyon Helisel yay Arka süspansiyon Helisel yay Ön frenler Hava soğutmalı diskler Arka frenler Disc ABS evet direksiyon tipi Cremaillere Direksiyon hydraulicbooster (Şehirde) Yakıt tüketimi 20 L./100 km Yakıt tüketimi (şehir dışı) 13 L./100 km Ağırlık 2140 Kg Maksimum ağırlık 2960 Kg Tire boyutu 265/75 R15

bütün bu bilgiler için yörük 54 'e teşekkür ediyorum. aracın motoru mükemmel durumda.

resim

Resim23.jpg

Resim22.jpg

Resim16.jpg

Resim18.jpg

Resim3.jpg

Ben teşekkür ederim. Aracınızla hayırlı bol çamurlu ve karlı kazasız eğlenceler dilerim.
Bende de Land cruiser BJ 60 var. Dizel. Yeni yeni aranıza ve araziye girmeye çalışıyorum.
Lastik ve vinç sıkıntım var. ( Maddiyat henüz el vermiyor.) İdare etmeye çalışıyorum.

yörük 54' Alıntı:
Ben teşekkür ederim. Aracınızla hayırlı bol çamurlu ve karlı kazasız eğlenceler dilerim.
Bende de Land cruiser BJ 60 var. Dizel. Yeni yeni aranıza ve araziye girmeye çalışıyorum.
Lastik ve vinç sıkıntım var. ( Maddiyat henüz el vermiyor.) İdare etmeye çalışıyorum.

bende bu lastiklerle kar ve çamurda başarı sağlayamadım. sonra traktör lastiklerini gördüm internette. eğer aracı satmazsam alacağım bir takım. fiyatlarıda makul sıfırı lassa 230 liraydı. sanırım daha makul fiyatlı markalarda vardır.

Ynt: Satılık Land Cruiser fj80

aslanaybars' Alıntı:
aracın motor durumu nasıldır...

motor km'si 200.000 km üzerinde görünüyor. ama mükemmel durumda. motor yürüyen şanzıman ve diğer alt çalışanların hepsi. direksiyonun hidrolik olmaması arazide kas yaptırıyor. ama çareside var tabii ;D

petlasın çok güzel römork lastikleri var. Ama bilmeniz gereken onlarda hız limiti max 40 km/saat. Asfaltta Allah'a emanet. Römorkla araziye kadar taşırım derseniz başka. Yada 20 km sonra arazideyim zaten diyorsanız oda ayrı bir durum. Ama 50 - 100 km o lastik üstünde asfaltta hele ıslak zeminde Allah muhafaza.

Dikkat etmeniz temennisiyle,,,

Saygılar.

yörük 54' Alıntı:
petlasın çok güzel römork lastikleri var. Ama bilmeniz gereken onlarda hız limiti max 40 km/saat. Asfaltta Allah'a emanet. Römorkla araziye kadar taşırım derseniz başka. Yada 20 km sonra arazideyim zaten diyorsanız oda ayrı bir durum. Ama 50 - 100 km o lastik üstünde asfaltta hele ıslak zeminde Allah muhafaza.

Dikkat etmeniz temennisiyle,,,

Saygılar.

benim bahsettiğim lastikler bunlar remork değilde traktör lastiği sanırım. ama yinede hız limiti konusunda bilgim yok.
http://www.lastikcim.com.tr/Lassa-TR70-750-16-6PR,PR-725.html

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR