teşekkür ederim Umut. Gelecek ne gösterir bilinmez.sword7' Alıntı:Hayırlısı olsun Engin abi, ben aracımı satamadım kıyıpta. Pazarlık yaparken adam istediğim parayı verecek diye çok korktum ve eve gider gitmez ilanı kaldırdım ;D Allah gönlüne göre versin...
teşekkür ederim Ali bey.alihay' Alıntı:Güzel araç, hayırlı satışlar
alperbek' Alıntı:Engin bey inşallah tez zamanda tekrar gönlünüzce bir LR sahibi olmanız dileğiyle,
sizden isteğim normalde MPI benzinli olan motordan dizel puma motora geçişi nasıl yaptığınız ve izlediğiniz prosedür ?
Bunun hikayesini paylaşırsanız sevinirim...
mu7y' Alıntı:Hayırlı satışlar dilerim.... Açıkcası üzüldüm bu satış haberine... İnşallah değerini bilecek birisi alır çünkü yılların emeği var.. Tekrar hayırlı satışlar dilerim..
umarım şartlar uygun olur da, tekrar Discovery alırım. Bakalım. Göreceğiz.PrometheusTR' Alıntı:abi bundan sonra ne araba alacaksan söyle de, biliyorsun ondan alacağım![]()
endy' Alıntı:Engin Abi Hayırlı satışlar dilerim; çok güzel araç alıcı olacaklar kaçırmasın derim
brothers' Alıntı:hayırlı satışlar ; bende kısa süre önce aynı nedenden dolayı defender ımı sattım umarım sizde bir an önce satıp sıkıntınızı atlatırsınız