<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Satılık - Land Rover Discovery II - V8 ( Sıfır Motor, Sıfır Şanzıman )</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="hakanyusuf" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
hakanyusuf' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
araba çok güzel alanada satanada hayırlı olsun ama fiyat çok abartılı değilmi bu cami ada ben mi işi bilmiyorum yoksa her kes biliyorda şişirilmiş fiyatlara eyvallah diyor yiğidin hakkını verelimde tüm köyü bağışlamasak daha iyi olur diye düşünüyorum
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Hakan bey,<br />
Aracını satılığa çıkaran herkesin istediği rakamı yazma özgürlüğü vardır diye düşünüyorum. Alacak arkadaşlar ilana bakar fiyat bütçesini aşarsa "hayırlı satışlar" der geçer. Bende bu aracı 2009 yılında buradaki ilandan görüp aldım. O ilan olan sayfada ne fiyat sordum nede yorum yaptım. telefon açtım aracı gördüm, işime geldi gidip aldım. bu bu kadar basit bir olaydır.<br />
Mesajınızada 33 gün gecikmeli cevap veriyorum belki bundan bir paye çıkarırsınız... ( mesala acil satılması gereken bir araca ait ilan olmaması gibi veya değerini bulduğunda satılacağı gibi )<br />
<br />
Gelelim aracın fiyat konusuna ;<br />
1. Standart Discovery II'lerin piyasa fiyatını ilgili siteden bir inceleyin ( alacağınız aracın motor durumunun ne olacağını bilemezsiniz, belki sizi 100.000 götürür belki 1.000 )<br />
2. Alacağınız aracın otomatik şanzumanın ve arazi şanzumanının durumunu bilemezsiniz ( ben bu aracı noterden aldığımda 10 km ilerdeki evime gidememiştim, üstelik elimde 2-3 gün önce alınmış ekspertiz raporu vardı ) <br />
3. Yükseltme, vinç, lastik, şnorkel, spacer, ön tampon, arka tampon, hi-jack, telsiz, port bagaj, alt korumalar, yan basamaklar, orta kilit, arka kilit, 1.41 arazi şanzuman oranı vs.... gibi masrafların yaklaşık 16.000 TL tuttuğunu düşünün ( kabaca ve iyimser rakamdır, bunların sanayide yapım aşamasını hiç hesaba katmıyorum )<br />
bu söylediklerimi hesap makineniz varsa alt alta koyup topladığınızda rakamın abartılı olmadığını görebilirsiniz.<br />
Satılıkta olan diğer aracımın fiyatıda emsallerinde yaklaşık 4.000 - 5.000 TL fazla gözükmektedir. Evinde hesap makinesi olan yapılanları topladığında aslında fazla değil harcananın çok altında rakama ilana koduğunu görecektir.</div>