Satılık Land Rover TD 300 (1991 Model)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bukalemun80 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,790

bukalemun80

yolun bittigi yerde macera başlar
Yer
alanya
çok sevdigim aracımı çok sevecegim bir kısa land yapmak için satıyorum. klima,vebestro,vinç,hidrolik direksiyon,gazlı denge amortisörü,arkada detroit diflock.

111 (1).jpg

111 (2).jpg

Etiketler

Ynt: Satılık Land Rover TD 300 (1991 Model)

öncelikle hayırlı satışlar olsun
araçla ilgili detaylı bilgi ve takas düşünüyor musunuz
iyi günler :smiley:

1991 model tdi 300 takassız fiat 30000 tl gerçekten temiz bir araç alanyada hasan usta toplamıştır.

Hayırlı satışlar
İç mekanlar, motor fotoğraflarını ve toplanma hikayesinin detaylarını da verirseniz iyi bir örnek olur.

kasım 1 e kadar satılık satılmazsa o beni ,ben onu çok uzaklara götürecem

Merhabalar kesinlikle aracınıza söyleyecek sözüm olmadıgını belirterek fiyatı sanki yüksek gibi geldi. Son rakam varmı aklınızdan geçen? tek atırımlık barutum var bununlada en makul defenderi en uygun fiyata edinmek istiyorum..
Saygılarımla...

çook uzaklara derken nereye götürmeyi süşünüyorsunuz :smiley:

Merhaba
Aracınız gerçekten beğendiğim bir Defender zaten malum sitede de favorim.Benim de amacım ambulansı ve mersoyu satıp sizinki gibi bir araca kavuşmaktır.Eğerki olurya takas düşünürseniz aracınıza talibim :smiley:

teşekkürler takas düşünmüyorum fiatın en son olurunu yazmıştım zaten uzaklar derken suriyeye dogru bir gezi olacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri